OPAP Arena: Η ξεχωριστή ξενάγηση στα «άδυτα» του γηπέδου της ΑΕΚ

17:24 16/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια ξεχωριστή ξενάγηση στα το εσωτερικό του γηπέδου της νεοσύστατης OPAP Arena, μέσω της εκπομπής ”Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Αναμφίβολα η OPAP Arena αποτελεί ένα από πιο εντυπωσιακά γήπεδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, με τους φίλους της ΑΕΚ να έχουν πάρει ήδη τη

πρώτη γεύση από τα εγκαίνια του γηπέδου αλλά και από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, που σηματοδότησε την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφειας.

Η τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, ξεναγήθηκε με τη βοήθεια της Ανθής Παπακώστα, υπεύθυνης δημοσιών σχέσεων της ΑΕΚ, όσο και του σύμβουλου επικοινωνίας Γιάννη Καραλή, στα υπερσύγχρονα αποδυτήρια του γηπέδου, όπου πάνω από το κάθισμα του κάθε ποδοσφαιριστή βρίσκεται ένα προσωπικό θησαυροφυλάκιο ενώ ξεχωρίζουν και οι τέσσερις οθόνες που βοηθούν στην ανάλυση των αγώνων.

Ακόμη ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τους χώρους τους οποίους εργάζονται οι δημοσιογράφοι αλλά και τους διαδρόμους που εισέρχονται στο γήπεδο οι φιλοξενούμενες ομάδες μέσω κυλιόμενης σκάλας.

To άρθρο OPAP Arena: Η ξεχωριστή ξενάγηση στα «άδυτα» του γηπέδου της ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα