Netflix: 8+1 ταινίες που πρέπει να δεις τον Μάρτιο

07:33 4/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Ποιες είναι οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι νέες ταινίες του Netflix, που βγαίνουν τον Μάρτιο είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

Δείτε ποιές ταινίες έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο.

Κόντρα

στον Πάγο / Against The Ice
02/3/2022
Ψάχνοντας στη Γροιλανδία έναν χαμένο χάρτη, δύο άντρες πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πολικής αποστολής της Δανίας, το 1909.

Σαββατοκύριακο στην Κροατία / The Weekend Away
03/3/2022
Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη. 04/3/2022 Καημένη / Meskina Η πληγωμένη και άνεργη 30χρονη Λέιλα προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και ψάχνει την ευτυχία, ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να τη ζευγαρώσει ξανά.

Μια Αισθησιακή Γυναίκα / Autumn Girl
08/3/2022
Στην Πολωνία του ’60, η ηθοποιός Καλίνα Γεντρούσικ σημειώνει τεράστια επιτυχία, αλλά η καριέρα της ξαφνικά απειλείται από έναν αξιωματούχο τον οποίο απέρριψε ερωτικά.

Ο Βομβαρδισμός / The Bombardment
09/3/2022
Τον Β’ Π.Π., η μοίρα φέρνει κοντά διάφορους κατοίκους της Κοπεγχάγης, όταν μια βόμβα πέφτει κατά λάθος σε ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. Από αληθινά γεγονότα.

Επιχείρηση Άνταμ / The Adam Project
11/3/2022
Όταν το ταξίδι του στον χρόνο τον φέρνει τυχαία στο 2022, ο πιλότος μαχητικού Άνταμ Ριντ συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή διάσωσης του μέλλοντος.

Η Μέριλιν Έχει Μαύρα Μάτια / Marilyn’s Eyes
15/3/2022
Το φαγητό ενώνει δύο δημιουργικά άτομα σε μια ψυχιατρική κλινική. Καθώς δίνουν σάρκα και οστά σε ένα φανταστικό εστιατόριο, πρέπει να βρουν μια συνταγή για τις πληγές.

Ρούμπι η Διασώστρια/ Rescued by Ruby
17/3/2022
Κυνηγώντας το άπιαστο όνειρό του να μπει σε Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα τετράποδο αουτσάιντερ: την έξυπνη αλλά άτακτη σκυλίτσα Ρούμπι.

Windfall
18/3/2022
Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα.

To άρθρο Netflix: 8+1 ταινίες που πρέπει να δεις τον Μάρτιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, 8+1, Μάρτιο,Netflix, 8+1, martio