Netflix: 5 ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσεις τον Αύγουστο

16:02 29/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Σίγουρα η παραλία ακούγεται καλή ιδέα αυτή την περίοδο, δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες έχουν “χτυπήσει” κόκκινο, το βραδάκι ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ανοίξεις το κλιματιστικό, να πάρεις μια παγωμένη μπύρα και να αράξεις στον καναπέ απολαμβάνοντας το νέο περιεχόμενο που πρόκειται να στριμάρει στο Netflix τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Τον Αύγουστο οι συνδρομητές της πλατφόρμας συνεχούς ροής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο περιεχόμενο, καθώς πολλές σειρές,

ταινίες και ντοκιμαντέρ πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Σίγουρα όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι, και ιδιαίτερα όσοι αγαπούν τα ντοκιμαντέρ, καθώς 5 νέα ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμα μέσα στον μήνα.

Shiny Flakes: Ο Έφηβος Ναρκοβαρόνος (03/8/2021)

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία στην οποία βασίστηκε η πετυχημένη πρωτότυπη γερμανική σειρά Πώς να Πουλήσεις Ναρκωτικά Online (Γρήγορα). Τον Φεβρουάριο του 2015, ο Μαξιμίλιαν Σμιτ, γνωστός online ως Shiny Flakes, συνελήφθη για την πώληση ναρκωτικών αξίας περίπου 4,1 εκατομμυρίων ευρώ, από το εφηβικό του δωμάτιο.

Χρησιμοποιώντας τη δική του ιστοσελίδα shinyflakes.com και τα γερμανικά ταχυδρομεία, σε ηλικία 19 ετών διοικούσε μόνος του μια διεθνή αυτοκρατορία ναρκωτικών, πουλώντας έναν τόνο ναρκωτικών σε διάστημα 14 μηνών.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις εγκλήματος στον κυβερνοχώρο που είναι γνωστές στη Γερμανία και η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα πού βρίσκονται τα περισσότερα χρήματα. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ο Μαξιμίλιαν αφηγείται την ιστορία του.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

To άρθρο Netflix: 5 ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσεις τον Αύγουστο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, Αύγουστο,Netflix, avgousto