Mondelēz International: Δωρεά τροφίμων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

22:34 27/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Στη δωρεά προϊόντων τροφίμων προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχει πλήξει άμεσα ή έμμεσα η πανδημία  προχωρά η Mondelēz International.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης κι αναγνωρίζοντας το σημαντικό και πολυποίκιλο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο διεθνής όμιλος τροφίμων προτίθεται με αυτή τη δωρεά να

ωφελήσει εκατοντάδες συμπολίτες.

Ο Ε.Ε.Σ. διανέμει, μέσω των δράσεων και των υπηρεσιών του, ατομικά και οικογενειακά δέματα, σε ωφελούμενους αναξιοπαθούντες  συμπολίτες μας (άστεγοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι κ.α.) και για το λόγο αυτό συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη καθαριότητας και υγιεινής, αλλά και ρουχισμό.

Η δωρεά στον Ε.Ε.Σ. αποτελεί μέρος του πλάνου δράσεων έμπρακτης στήριξης της Mondelēz σε συνανθρώπους μας και ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών που ξεδιπλώνεται σταδιακά τον τελευταίο μήνα και έχει στόχο να ξεπεράσει τους 70 τόνους τροφίμων.

Συνολικά, η Mondelēz  International έχει προσφέρει περισσότερα από 18 εκατομμύρια δολάρια σε οικονομική ενίσχυση και δωρεές σε είδος σε παγκόσμιο επίπεδο την περίοδο του κορωνοϊού, ξεπερνώντας κατά 3 εκατομμύρια δολάρια την αρχική της δέσμευση, στηρίζοντας τη διατροφική σταθερότητα σε τοπικές κοινωνίες με έμπρακτη συμβολή στις προσπάθειες παροχής βοήθειας ανά τον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι η Mondelēz International, μέλος των δεικτών Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως, ενώ τα καθαρά της έσοδα το 2019 ανήλθαν σε περίπου 26 δισ. δολάρια. Στην Ελλάδα η εταιρεία γράφει ιστορία άνω των 100 χρόνων με προϊόντα, όπως: Lacta, Παυλίδης, Kiss, 3BIT, Merenda, Philadelphia,  OREO, Cadbury, Trident, Dentyne και Halls. 

To άρθρο Mondelēz  InternationalΔωρεά τροφίμων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα