Miele: Συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας IFA 2023 – Τα κριτήρια στρατηγικής

14:51 23/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Στη μεγαλύτερη διοργάνωση τεχνολογίας, IFA 2023, η οποία θα λάβει χώρα στο Βερολίνο, 1-5 Σεπτεμβρίου, συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά η Miele, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών. Η συμμετοχή αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρείας, μέσω της οποίας επικοινωνεί

στη διεθνή αγορά τα νέα προϊόντα της γκάμας της.

Στη φετινή έκθεση ΙIFA 2023, πάνω από 300 προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας της εταιρείας θα είναι διαθέσιμα για χρήση σε πραγματικό χρόνο από όλους τους ενδιαφερομένους.

Τα σημαντικότερα σημεία της έκθεσης θα παρουσιαστούν από τους εκτελεστικούς διευθυντές και συνιδιοκτήτες, Dr. Markus Miele και Dr. Reinhard Zinkann, καθώς και από τον Dr. Axel Kniehl, εκτελεστικό διευθυντή μάρκετινγκ και πωλήσεων του ομίλου Miele.

Εκπρόσωποι της Miele Hellas αλλά και ο CEO κος Θ. Κυριαζής θα παρευρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης ηλεκτρονικών και οικιακών συσκευών.

Σχετικά με την εταιρεία, ιδρύθηκε το 1899 και διαθέτει οκτώ εργοστάσια παραγωγής στη Γερμανία, στην Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία, Κίνα, τη Ρουμανία και την Πολωνία, καθώς και δύο μονάδες παραγωγής που ανήκουν στην ιταλική εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας Steelco.

Οι πωλήσεις κατά το οικονομικό έτος 2021 ανήλθαν σε 4,84 δισ. ευρώ. Η Miele εκπροσωπείται σε 100 χώρες μέσα από τις θυγατρικές της εταιρείες και τους εισαγωγείς της.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία, η διοίκηση της οποίας παραμένει στις οικογένειες Miele και Zinkann, απασχολεί περίπου 22.300 εργαζόμενους, εκ των οποίων περίπου 11.200 απασχολούνται στη Γερμανία.

To άρθρο Miele: Συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας IFA 2023 – Τα κριτήρια στρατηγικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα