Meghan Markle, Brooke Shields και Katie Couric μιλούν για τις γυναίκες

21:27 8/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ, South by Southwest (SXSW), η δούκισσα του Σάσσεξ Meghan Markle και η ηθοποιός Brooke Shields θα είναι 2 από τις ομιλήτριες που θα μιλήσουν για τις γυναίκες στα ΜΜΕ και την ψυχαγωγία.

Η  Meghan Markle, η πρώην ηθοποιός, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και η Brooke Shields όπως και η δημοσιογράφος Katie Couric θα συμμετάσχουν στην εναρκτήρια εκδήλωση του Φεστιβάλ στην ενότητα «Breaking Barriers, Shaping Narratives: How Women

Lead On and Off the Screen» (Καταρρίπτοντας τα εμπόδια, διαμορφώνοντας αφηγήσεις: Πώς οι γυναίκες δείχνουν τον δρόμο εντός και εκτός οθόνης».

Στο επίκεντρο της συζήτησης είναι το πώς η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «δημιουργεί ένα συχνά επικίνδυνο περιβάλλον που έχει οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας ειδικά για τα έφηβα κορίτσια» σύμφωνα με την περιγραφή του Φεστιβάλ.

«Η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσσεξ, η Κέιτι Κούρικ, η Μπρουκ Σιλντς, η Νάνσι Ουάνγκ Γιούεν και η Έριν Χέινς είναι η τέλεια πινελιά για οκτώ ημέρες με αξιοσημείωτους κεντρικούς ομιλητές» δήλωσε ο Χιου Φόρεστ, συμπρόεδρος και επικεφαλής προγραμματισμού του SXSW.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που φιλοξενούμε αυτήν την διακεκριμένη ομάδα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για μια σημαντική συζήτηση σχετικά με τη σημασία της εκπροσώπησης στα μέσα ενημέρωσης και την ψυχαγωγία» υπογράμμισε.

Τα μέλη του συγκροτήματος The Black Keys Νταν Άουερμπακ και Πάτρικ Κάρνι και ο Ράιαν Πατέλ παρουσιαστής του talk show «The Moment» θα είναι επίσης ομιλητές στο Φεστιβάλ, στο Όστιν του Τέξας που διοργανώνεται από σήμερα έως τις 16 Μαρτίου.

To άρθρο Meghan Markle, Brooke Shields και Katie Couric μιλούν για τις γυναίκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα