Masterchef 5: Ο μεγάλος τελικός και οι πρώτες δηλώσεις – Η Μαργαρίτα με την αξία της στην κορυφή

12:11 10/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Μετά από δεκάδες ομαδικές και ατομικές, ιδιαίτερα απαιτητικές, μαγειρικές δοκιμασίες, το Masterchef 5 έφτασε στο τέλος. Στην κορυφή, το μεγάλο φαβορί, Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Το Masterchef 5 ολοκληρώθηκε, και η πρώτη Ελληνίδα Masterchef, Μαργαρίτα Νικολαϊδη, έφτασε στην κορυφή του διαγωνισμού. Η Μαργαρίτα, το απόλυτο φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού, που αγαπήθηκε από το κοινό για τον χαρακτήρα της κι από τους κριτές και τους συμπαίκτες της για το μαγειρικό της ταλέντο, έκανε αυτό που πίστευαν

οι περισσότεροι.

Σε μία μονομαχία – μαραθώνιο, με συνολικά 5 δοκιμασίες απέναντι στον Διονύση, κατάφερε να επικρατήασει με σκορ 38-36.

Με 38 βαθμούς η Μαργαρίτα Νικολαϊδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef με τον μεγάλο τίτλο και τις 50.000 ευρώ να της ανήκουν.

Με δάκρυα στα μάτια η ταλαντούχα μαγείρισσα Μαργαρίτα Νικολαϊδη κράτησε το μεγάλο βραβείο στα χέρια της, με τον σύντροφό της, τον Χρήστο και τη μητέρα της, την κυρία Σοφία, να την αγκαλιάζουν ευτυχισμένοι!
Δακρυσμένος ο Διονύσης Σαρακίνης συνεχάρη τη συμπαίκτριά του που κατάφερε να μαγειρέψει καλύτερα.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των δύο φιναλίστ

Πρώτη δοκιμασία
Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 8/10
Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Δεύτερη δοκιμασία
Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 8/10
Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Τρίτη δοκιμασία
Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 7/10
Διονύσης Σαρακίνης: 8/10

Τέταρτη δοκιμασία
Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 7/10
Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Πέμπτη δοκιμασία
Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 8/10
Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Τελική βαθμολογία
Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 38/50
Διονύσης Σαρακίνης: 36/50

Οι καλύτερες στιγμές του μεγάλου τελικού του Masterchef

Μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef δεν είναι η άλλη από τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, το απόλυτο φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού, που αγαπήθηκε από το κοινό για τον χαρακτήρα της κι από τους κριτές και τους συμπαίκτες της για το μαγειρικό της ταλέντο!

Αμέσως μετά τη μεγάλη της νίκη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, μοιράστηκε στην κάμερα του Star.gr τα πρώτα της συναισθήματα.

Όλα όσα είπε ο σύντροφος της Μαργαρίτας, Χρήστος, στην κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου” αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. «Αν δεν κάνω πρόταση γάμου θα με “κρεμάσουν” στο Σύνταγμα!

Όλα όσα είπε η μητέρα της Μαργαρίτας, κυρία Σοφία, στην κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου” αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

To άρθρο Masterchef 5: Ο μεγάλος τελικός και οι πρώτες δηλώσεις – Η Μαργαρίτα με την αξία της στην κορυφή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα