MasterChef 2024: Το «ακατάλληλο» πιάτο τους έφερε σε δύσκολη θέση: «Ψάχνουμε πως να τοποθετηθούμε τηλεοπτικά»

07:10 9/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν οι διαγωνιζόμενοι του Masterchef 2024 με τις προσπάθειές τους, ωστόσο μερικές φορές καταφέρνουν να… ξεπεράσουν και τον εαυτό τους.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ζητούμενο ήταν το «λουκάνικο», το οποίο θα συνόδευε γνωστή μπύρα, και η Βιβή κατάφερε να προσφέρει γέλιο και να σπάσει τη «βουβαμάρα» που επικράτησε μετά την καθαίρεση του Γιάννη από αρχηγό.

Η Βιβή κλήθηκε να παρουσιάσει το πιάτο της στους κριτές του MasterChef, μόνο που οι συμπαίκτες της έσπευσαν να τους προετοιμάσουν, λέγοντας με νόημα ότι τελικά παραπέμπει στο έθιμο Μπουρανί στον Τύραβο.

Ο τρόπος που τοποθέτησε η παίκτρια το λουκάνικο, αλλά και η σάλτσα που έριξε επάνω στην άλλη παρασκευή προκάλεσαν γέλια στο πλατό.

#MasterChefGr Μάστερ Σεφ ακατάλληλο για ανηλίκους…. pic.twitter.com/lEx9tFj99b

— Ξυπόλητος Πρίγκιψ (@VangeliusG) April 8, 2024

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία να παέι χαμένη και σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο: «Είναι όλο! Βάζεις και τη σάλτσα!

Το βλέπουμε από την οπτική που μάς το σέρβιρες. Ψάχνουμε να τοποθετηθούμε τηλεοπτικά να δούμε τι μπορούμε να πούμε».

 

To άρθρο MasterChef 2024: Το «ακατάλληλο» πιάτο τους έφερε σε δύσκολη θέση: «Ψάχνουμε πως να τοποθετηθούμε τηλεοπτικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα