MasterChef 2024: Απίστευτο λάθος από τον Παναγιώτη – Όταν το κατάλαβε, έχασε το χρώμα του

22:41 13/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ένα απίστευτο λάθος έκανε ο Παναγιώτης στο επεισόδιο που πτοβλήθηκε του Masterchef 2024 το βράδυ της Τρίτης (13/02), καθώς ξέχασε το κρέας στην αποθήκη τροφίμωn, και κλήθηκε να μαγειρέψει χωρίς το βασικό υλικό στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι 22 διαγωνιζόμενοι, αφού γύρισαν τον τροχό, κατευθύνθηκαν στην αποθήκη τροφίμων για να προμηθευτούν τα υλικά που «κληρώθηκαν» από τη διαδικασία.

Ο Παναγιώτης, όντας πολύ αγχωμένος, και στη νπροσπάθειά του να προλάβει να πάρει όλα τα υλικά,

έκανε ένα τρομερό λάθος που μόλις το αντιλήφθηκε έχασε το χρώμα του.

Ο υποψήφιος Masterchef ξέχασε να πάρει το αρνί μέσα από την αποθήκη τροφίμων, και όταν το συνειδητοποίησε ήταν πλέον πολύ αργά.

Ο σεφ και κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για να μην αδικήσει τους υπόλοιπους παίκτες, του απαγόρευσε να ξαναμπεί και του ζήτησε να σκεφτεί μια νέα συνταγή, η οποία δε θα περιλαμβάνει πρωτεΐνη.

«Αυτό που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ακραία δίκαιο. Θα ήταν πάρα πολύ άδικο για οποιοδήποτε παιδί στον διαγωνισμό να έχει λήξει ο χρόνος και να πάρει κάτι που μπορεί να ξέχασε.

Δεν υπάρχει ίχνος αδικίας σε αυτό που έγινε», δήλωσε ο Παναγιώτης μπροστά στην κάμερα.

To άρθρο MasterChef 2024: Απίστευτο λάθος από τον Παναγιώτη – Όταν το κατάλαβε, έχασε το χρώμα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 2024, Απίστευτο, Παναγιώτη – Όταν,MasterChef 2024, apistefto, panagioti – otan