MVP ο Γενηδουνιάς στο Ελλάδα – Μαυροβούνιο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, το δείξαμε και προχωράμε»

10:56 25/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της Εθνικής πόλο στον προημιτελικό με το Μαυροβούνιο, οδηγώντας τη γαλανόλευκη στην πρόκριση στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σημείωσε τα πέντε από τα δέκα γκολ της Εθνικής πόλο και αναδείχθηκε MVP του πρώτου προημιτελικού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πολίστας δήλωσε: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, το δείξαμε και προχωράμε.

Συγχαρητήρια και στο Μαυροβούνιο, είναι πολύ δυνατή ομάδα.

Η άμυνά μας στο τέλος λειτούργησε και αυτό που καθόρισε το παιχνίδι ήταν η υπομονή μας στην επίθεση. Δεν έχει σημασία που δεν έβαλα εγώ το νικητήριο, σημασία έχει πως μπήκε και μπράβο στον Δημήτρη που το έβαλε.

Η μόνη ομάδα που έχει δείξει ότι είναι ένα σκαλί παραπάνω είναι η Ισπανία, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κλειστά. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος στον ημιτελικό. Να ξεκουραστούμε και να πάμε με ενέργεια και καρδιά για τη νίκη»,

Σκουμπάκης: “Η ομάδα αξίζει να είναι στην κορυφή”

Ο Δημήτρη Σκουμπάκης πέτυχε το χρυσό γκολ, 56” πριν το φινάλε, με το οποίο η Εθνική πόλο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο αμυντικός της Εθνικής στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κράτησε χαμηλούς τόνους και επεσήμανε ότι το σημαντικό είναι να φτάσει η χώρα μας όσο πιο ψηλά γίνεται: “Έτυχε και βρέθηκα εγώ σε αυτή τη θέση. Ο χρόνος τελείωνε, κάποιος έπρεπε να σουτάρει. Έτυχε να είμαι εγώ και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Η ομάδα αξίζει να είναι ψηλά, στην κορυφή και έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι”.

To άρθρο MVP ο Γενηδουνιάς στο Ελλάδα – Μαυροβούνιο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, το δείξαμε και προχωράμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
MVP, Γενηδουνιάς, Ελλάδα – Μαυροβούνιο, Είμαστε,MVP, genidounias, ellada – mavrovounio, eimaste