MEGA συνάντηση Αντώνη Ρέμου και Θοδωρή Αθερίδη: τι ετοιμάζουν!

15:04 24/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Μέσα από τις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Τώρα λοιπόν ετοιμάζουν μία MEGA – λη συνεργασία που θα πουν πολλά… και μάλιστα «ζωντανά».

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Θοδωρής Αθερίδης θα συναντηθούν στον αέρα του διαδικτύου μέσα από το επίσημο account του MEGA,

το @megatvcom, προσφέροντας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στις 19:30, ένα ιδιαίτερο Instagram LIVE στους χιλιάδες θαυμαστές τους.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού «Σε μία καθημερινότητα που συνεχώς μεταβάλλεται, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Αντώνης Ρέμος συναντιούνται διαδικτυακά, μιλούν για όλα, συζητούν για τις ανησυχίες τους, ενώ αποκαλύπτουν και τις εκπλήξεις που ο καθένας ετοιμάζει για τους τηλεθεατές του MEGA

Ο μοναδικός ερμηνευτής, Αντώνης Ρέμος, παίρνει θέση στο στούντιο και τραγουδά ζωντανά για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Όταν σε ρωτήσανε» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές με την υπέροχη φωνή του και την πάντα αξεπέραστη ερμηνεία του. Ακόμα, ο πολυτάλαντος Θοδωρής Αθερίδης, αποκαλύπτει τα τηλεοπτικά του σχέδια, πριν από την πρεμιέρα του νέου βραδινού talk show «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» που θα παρουσιάζει στο MEGA». 

Αυτή την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 19:30, ο Αντώνης Ρέμος και ο Θοδωρής Αθερίδης έρχονται LIVΕ στο Instagram του MEGA και είναι σίγουρο ότι το πρωτότυπο αυτό ραντεβού που κανόνισε ο σταθμός θα το απολαύσουν οι ιντερνετο-θεατές!

To άρθρο MEGA συνάντηση Αντώνη Ρέμου και Θοδωρή Αθερίδη: τι ετοιμάζουν! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα