MEGA επιστροφή του Χατζηγιάννη με Νταλάρα και Πρωτοψάλτη

10:38 19/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Όλα τα χρόνια της καλλιτεχνικής πορείας του αποφεύγει τις πολλές και άσκοπες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Βέβαια υπάρχουν και οι «εξαιρέσεις» που επιβεβαιώνουν τους «κανόνες», όπως αυτή που… φαντάζομαι ότι κι ο ίδιος θέλει να… ξεχάσει, δηλαδή την περίοδο που τον έπεισαν να βρεθεί σε κριτική επιτροπή talent show. Τώρα όμως, μετά την… ατυχή εκείνη επιλογή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζεται για μία πραγματικά MEGA-λη επιστροφή, που είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθούν πολλοί.

Το επόμενο Σάββατο

λοιπόν το «Σπίτι με το MEGA» θα είναι ξανά στον αέρα και οικοδεσπότης της εκπομπής αυτή τη φορά θα είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που θα τραγουδήσει πολλά και αγαπημένα τραγούδια.  Μία από τις εκπλήξεις που ετοιμάζει είναι ότι θα έχει καλεσμένο του τον Γιώργο Νταλάρα… για τον οποίο δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω. Οι δύο τους λοιπόν θα μας χαρίσουν πολύ ωραία τραγούδια όπως γίνεται κάθε φορά που συναντιούνται επί σκηνής.

 

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα βρεθεί κι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη… που επίσης δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για την καλλιτεχνική της αξία. Θα… προδώσω όμως ότι η Άλκηστις θα πει ένα τραγούδι που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, με τίτλο «Νικητές Χαμένοι» σε μουσική Χατζηγιάννη και στίχους του Σταύρου Σταύρου και θα… γράψει όχι μόνο στα αυτιά αλλά και στην καρδιά σας. 

Στην παρέα της μουσικής εκπομπής του MEGA θα είναι κι ο Θανάσης Αλευράς που όπως έχει αποδείξει ο ταλαντούχος ηθοποιός διαθέτει και πολύ καλή φωνή.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν τα γυρίσματα της εκπομπής καθώς η MEGA-λη επιστροφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, που δικαιολογημένα εκτιμάται ότι πολλοί… πάρα πολλοί… πάρα πάρα πολλοί θα επιλέξουν να μείνουν «Σπίτι με το MEGA» και να απολαύσουμε μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού μία πολύ ωραία βραδιά με σπουδαία τραγούδια κι ερμηνείες.

To άρθρο MEGA επιστροφή του Χατζηγιάννη με Νταλάρα και Πρωτοψάλτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα