Οικονόμου: Δεν έχει αλλάξει ο εκλογικός μας σχεδιασμός - Δεν κυβερνάμε με βάση τις δημοσκοπήσεις

10:30 22/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Από την Θεσσαλονίκη σήμερα η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου. 

Ο Γιάννης Οικονόμου ξεκίνησε με τον προϋπολογισμό του 2023 την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Τόνισε ότι είναι ο πρώτος με την χώρα εκτός ενισχυμένης εποπτείας και αναφέρθηκε στα μεγέθη του. Αξιοσημείωτο είναι ότι η χώρα θα έχει πρωτογενές πλεόνασμα το 2023.

Για το αν έχει αλλάξει ο εκλογικός σχεδιασμός της κυβέρνησης ρωτήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου και

είπε: «δεν έχει αλλάξει κάτι όσον φορά στον εκλογικό μας σχεδιασμό» και πρόσθεσε ότι με την τακτική του τραμπισμού α λα γκρέκα η αντιπολίτευση θέλει να δημιουργήσει τοξικό κλίμα.

Ο Γιάννης Οικονόμου είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση δεν πολιτεύεται με βάση τις δημοσκοπήσεις. «Ολοκληρώνουμε έναν δύσκολο κύκλο διακυβέρνησης. Τις αξιοποιούμε ως εργαλεία και είμαστε ικανοποιημένοι που η ελληνική κοινωνία δείχνει να εμπιστεύεται τον Κυριακή Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Η προσπάθεια δεν σταματά και οι δημοσκοπήσεις μα ενθαρρύνουν αλλά δεν μας εφησυχάζουν. Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα μας και στο τέλος όλα αυτά θα τα λάβει υπόψιν της η κοινωνία.»

Δείτε την ενημέρωση 

To άρθρο Οικονόμου: Δεν έχει αλλάξει ο εκλογικός μας σχεδιασμός - Δεν κυβερνάμε με βάση τις δημοσκοπήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, Θεσσαλονίκη,Live, thessaloniki