Μαρινάκης: «Οι καθ' έξιν πολιτικοί απατεώνες μιλούν για πολιτική απάτη» - 24 Μαΐου η προ ημερησίας για την οικονομία

12:31 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Με πολλά θέματα να είναι ανοικτά και κυρίως εθνικά και την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα να κυριαρχεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης πραγματοποιεί την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Προκλητική και προσβλητική χαρακτήρισε ο Παύλος Μαρινάκης την στάση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας η οποία αρνείται να αποκαλέσει την χώρα της με την συνταγματικής της ονομασία.

«Εμείς,

δεν κρυφτήκαμε ως αντιπολίτευση  το 2019», είπε «είχαμε εκφράσει τις σοβαρότατες αντιρρήσεις μας και την είχαμε καταψηφίσει. Δεν έχουμε μετανιώσει αλλά σεβόμαστε απολύτως όσα έχει υπογράψει η χώρα μας και έχουμε υποχρέωση να την εφαρμόσουμε. Κάποιοι καθ έξιν πολιτικοί απατεώνες μιλούν για πολιτική απάτη. Είναι αξιοπερίεργη η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ μια ημέρα μετά την απαράδεκτη επιλογή της Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας να επαναφέρει τα μνημόνια. Απευθυνόμαστε στην αντιπολίτευση και τους πολίτες και ρωτάμε: θα ήταν καλύτερο να έχουν ψηφιστεί αυτά τα μνημόνια; Δεν είναι καλύτερο που δεν έχουν ψηφιστεί έως σήμερα; Η ψήφισή τους εξαρτάται και από την άλλη πλευρά. Να έχουν λιγότερη βιασύνη και να βάζουν το εθνικό συμφέρον πάνω από την στείρα αντιπολίτευση. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται μέσω Tik Tok».

Ανακοίνωσε επίσης ότι την Παρασκευή 24 Μαΐου του 2024 θα γίνει η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και την ακρίβεια.

Παρακολουθήστε ζωντανά την ενημέρωση από τον Παύλο Μαρινάκη 

 

To άρθρο Μαρινάκης: «Οι καθ' έξιν πολιτικοί απατεώνες μιλούν για πολιτική απάτη» - 24 Μαΐου η προ ημερησίας για την οικονομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα