Live News: Νέα μαρτυρία για τον ψευτογιατρό – Ο ρόλος της γυναίκας του

17:53 17/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Μία νέα μαρτυρία ενός 75χρονου αγρότη που υπέφερε από πόνους στον αυχένα και απευθύνθηκε στον 62χρονο ψευτογιατρό, έφερε στο “φως”, αποκλειστικά, η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Όπως ανέφερε, έκανε 14 συνεδρίες μαζί του και έδωσε συνολικά 700 ευρώ στον… Μιχάλη τον θεραπευτή, όπως ήταν γνωστός στην περιοχή. 
Ο 75χρονος είναι ξεκάθαρος ότι η 59χρονη σύζυγος του φερόμενου ως θεραπευτή έπαιζε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

«Λέει

ότι αυτή η γυναίκα του δεν είχε καμία σχέση και γιατί την κατηγορούνε, ότι τα έκανε αυτός, ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Στην ουσία αυτή το δούλευε. Είχαν εκείνο το μηχάνημα είχε κάτι καλώδια, είχε κάτι βεντούζες και μου έβαζε στους ώμους, στο σβέρκο, στη μέση, στη σπονδυλική στήλη να πάει πάνω κάτω…».

Η μαρτυρία του 75χρονου σοκάρει, όταν αναφέρεται στον ξάδελφό του, ο οποίος έπασχε από καρκίνο και τρεις μήνες πριν πεθάνει, είχε πάει τρεις φορές στον θεραπευτή, με την ελπίδα να τον βοηθήσει.

«Έτυχε να έχω ένα πρωτοξάδελφο, ο οποίος έφυγε από την ζωή από καρκίνο και του έκανε δυο τρεις φορές ότι του έκανε, ξέρω ‘γω τι του ‘κανε… μετά αποφασίσανε να τον πάνε στην Γερμανία και εμένα μπροστά μου, μου λέει «τι τον πήγανε στην Γερμανία να τον ταλαιπωρούνε, να ξοδεύουν λεφτά. Αφού τον έχω κάνει καλά. Τον έχω καθαρίσει. Εγώ τον καθάρισα, δεν φοβάται ο άνθρωπος, δεν παθαίνει τίποτα, και σε τρεις μήνες, πέθανε».

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “Live News”

To άρθρο Live News: Νέα μαρτυρία για τον ψευτογιατρό – Ο ρόλος της γυναίκας του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα