Këshilla për të evituar dhimbjet e stomakut

12:45 13/8/2010 - Πηγή: NewsIt
Çdo 24 orë krijohen gjashtë deri shtatë litra lëngje në kanalin midis stomakut dhe zorrës nga gjëndrat e pështymës, stomaku, pankreasi, tëmthi dhe zorra e hollë.
Τυχαία Θέματα