Hyatt: Ντεμπούτο της Zoëtry στην Ελλάδα – Πού και πότε ανοίγει το πρώτο resort

14:14 18/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά ρίχνει η Hyatt. Στα μέσα του 2024 πρόκειται να λειτουργήσει το Zoëtry Halkidiki, που αποτελεί το δεύτερο Zoëtry Wellness & Spa Resort της Inclusive Collection στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της World of Hyatt.

«Καθώς η τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας

επανέρχεται, παρατηρούμε αυξημένη ζήτηση για την εμπειρία που προσφέρουν τα all-inclusive resorts, τόσο από την πλευρά των επισκεπτών όσο και από αυτή των επιχειρηματιών που αντιλαμβάνονται πως αυτά που υπόσχεται η μάρκα Inclusive Collection είναι ελκυστικά», ανέφερε ο Carlos Paredes, διευθυντής ανάπτυξης για την Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή της Inclusive Collection, Hyatt.

«Ανακοινώνουμε με μεγάλο ενθουσιασμό τα σχέδιά μας για την επέκταση της μάρκας Zoëtry Wellness & Spa Resorts με την είσοδό της στην Ελλάδα, μια αγορά ώριμη για προσωποποιημένες, all-inclusive εμπειρίες όπως αυτήν για την οποία φημίζεται το δικό μας brand», δήλωσε ο Javier Coll, πρόεδρος της Inclusive Collection, Hyatt, υπεύθυνος για τη παγκόσμια ανάπτυξη & καινοτομία του brand.

Να σημειωθεί, ότι το χαρτοφυλάκιο των all-inclusive σημάτων της Hyatt περιλαμβάνει ακόμη τα brands Hyatt Ziva, Hyatt Zilara, Zoëtry Wellness & Spa Resorts, Secrets Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Hyatt Vivid Hotels & Resorts, Alua Hotels & Resorts, and Sunscape Resorts & Spas brands.

To άρθρο Hyatt: Ντεμπούτο της Zoëtry στην Ελλάδα – Πού και πότε ανοίγει το πρώτο resort δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα