Huawei: Λανσάρει νέα προϊόντα στην ελληνική αγορά

17:34 25/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Δύο νέα προϊόντα με την υπογραφή της Huawei καταφθάνουν στην ελληνική αγορά.

Το τάμπλετ MatePad T8 και τα Wireless Noise Cancelling ακουστικά FreeΒuds 3i, τα οποία είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία με συνοδεία δώρων.

Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 5 Ιουλίου, με κάθε προπαραγγελία Huawei

FreeΒuds 3i, ο καταναλωτής παίρνει ως δώρο και το fitness-tracking Huawei Band 4, τον «μικρό βοηθό» που παρακολουθεί τις καθημερινές δραστηριότητες, ενώ με κάθε προπαραγγελία Huawei MatePad T8 το δώρο που το συνοδεύει είναι το νέο AG smartphone Huawei Υ5P, δηλαδή 2 Huawei AG συσκευές με μία αγορά!

Τα ασύρματα ακουστικά της Huawei είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση εν κινήσει (και όχι μόνο) τόσο για κλήσεις και βιντεοκλήσεις, όσο και για μουσική αναπαραγωγή. Όποιος τα αποκτήσει, αποκτά συγχρόνως και το απόλυτο fitness gadget: ένα Huawei Band 4! Με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και ανιχνευτή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, το «έξυπνο» αυτό band γίνεται σύμμαχος σε κάθε μορφή φυσικής άσκησης.

Για διάβασμα, gaming, ταινίες ή social media, το τάμπλετ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Διαθέτει οθόνη 8 ιντσών και αναλογία συσκευής-οθόνης 80. Το MatePad T8 της Huawei είναι κομψό, εύχρηστο και εξοπλισμένο με πανίσχυρο επεξεργαστή για κορυφαίες επιδόσεις -αντίστοιχες των premium προϊόντων της σειράς MatePad της Huawei- ενώ διαθέτει και ανθεκτική μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής που υποστηρίζει έως και 12 ώρες συνεχούς video playback

To άρθρο Huawei: Λανσάρει νέα προϊόντα στην ελληνική αγορά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα