Hράκλειο: Στο εδώλιο ο παρολίγον συζυγοκτόνος – Κόβουν την ανάσα οι περιγραφές των αστυνομικών

13:01 24/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια στο Ηράκλειο, για τον 62χρονο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας…

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι ο 62χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι χτύπησε βάναυσα την σύζυγό του, μέχρι που εκείνη έχασε τις αισθήσεις της. Είχε λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα και οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, όπως

επίσης δίωξη για σκοπούμενη πρόκληση σωματικής βλάβης με μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου και σωματικής εξάντλησης επικίνδυνης για την υγεία, κατ’ εξακολούθηση.

Γυναικοκτονία που αποτράπηκε χαρακτήρισαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος Φαιστού και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στο ορεινό χωριό του Ηρακλείου. Μάλιστα όπως περιέγραψαν εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας η γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ένα βήμα από το θάνατο.

Βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, γυμνή σε ένα στρώμα, ενώ ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να της κόψει το νήμα της ζωής, είχε αφήσει ανοικτή μια φιάλη γκαζιού. «Μύριζε όχι μόνο ο χώρος, αλλά και η ίδια γκάζι» ανέφερε εργαζόμενος και στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε! Δείτε την προαγωγή του κατηγορούμενου στα δικαστήρια, στο βίντεο του creta24.gr…

To άρθρο Hράκλειο: Στο εδώλιο ο παρολίγον συζυγοκτόνος – Κόβουν την ανάσα οι περιγραφές των αστυνομικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα