HotelBrain: Ιδρύει Ακαδημία για να δημιουργήσει επαγγελματίες στον τουρισμό

13:37 23/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Μετά την πρωτοφανή εκτόξευση του τουρισμού, το HotelBrain Academy αποτελεί το νέο εγχείρημα του ομίλου HotelBrain. Στόχος της Ακαδημίας είναι να καλλιεργήσει εξειδικευμένους επαγγελματίες στον χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού και να προσφέρει εργασιακές ευκαιρίες.

Ο Όμιλος HotelBrain, ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακός Όμιλος της Ελλάδας, με συνολικά 87 ξενοδοχεία σε 37 ελληνικούς προορισμούς, απασχολεί σήμερα 130 στελέχη στα κεντρικά του γραφεία και περισσότερους από 1700

εποχικούς εργαζόμενους.

Με τη HotelBrain Academy επιδιώκει να ανταπεξέλθει στην πρωτοφανή έλλειψη στελεχών και ανθρώπινου δυναμικού που παρατηρείται στον κλάδο και προκαλεί δυσκολίες στην επάνδρωση των ξενοδοχείων. Παράλληλα στοχεύει στην καλύτερη κατάρτιση των εργαζόμενων στα ξενοδοχεία και στην ουσιαστική τους επιμόρφωση πάνω στην φιλοξενία και τον τουρισμό. Έδρα αποτελεί το νεοκλασικό κτήριο στον αριθμό 123 της Λεωφόρου Πατησίων.

Όπως δηλώνουν από την εταιρεία: Οι κρατικές και ιδιωτικές ξενοδοχειακές σχολές σήκωσαν για πολλά χρόνια με επιτυχία το βάρος της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των στελεχών. Μετά την πρωτοφανή εκτόξευση του τουρισμού στην χώρα μας, κρίνουμε ότι πλέον και εμείς, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του τουρισμού, έχουμε χρέος να συνδράμουμε σ’ αυτή την αποστολή. Ξεκινάμε πρώτοι και μέσα από την HotelBrain Academy αναλαμβάνουμε δράση.

To άρθρο HotelBrain: Ιδρύει Ακαδημία για να δημιουργήσει επαγγελματίες στον τουρισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα