H απόφαση για το Masterchef που έφερε γκρίνια!

08:46 4/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Masterchef: Μία μεγάλη αλλαγή στο reality μαγειρικής έφερε… γκρίνια. Δείτε τι αλλάζει από σήμερα στο Masterchef.

Μία σημαντική αλλαγή από σήμερα, Δευτέρα 04/05/2020 αναμένεται να απογοητεύσει όλους τους τηλεθεατές που έχουν… κολλήσει με το Masterchef. Δίχως αμφιβολία πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της φετινής σεζόν.

Ο κορονοϊός και η “καραντίνα” έβαλαν φρένο σε πολλές παραγωγές, ωστόσο το reality μαγειρικής κατάφερε και συνέχιζε με 3 νέα

επεισόδια κάθε εβδομάδα. Αυτά, όμως, από σήμερα, αλλάζουν, καθώς από αυτή την εβδομάδα το Masterchef θα προβάλλεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Το κανάλι αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή στο πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι έχει γυρίσει σχεδόν όλο τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Το πρόβλημα όμως που προέκυψε και ανέτρεψε τα δεδομένα είναι το γεγονός ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα έκτακτα μέτρα λόγω κορονοϊού… “πάγωσε” το μοντάζ. Έτσι, το Masterchef έχει αμοντάριστα επεισόδια, και θα αρχίσουν να μοντάρονται όταν αλλάξουν και οι επικρατούσες συνθήκες. Μέχρι τότε, όμως, το Star θα μαγειρεύει μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Δείτε τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες του Masterchef

Κωνσταντίνος: Δεν κρατάω κακία στην Κατερίνα.

Backstage υλικό από την ομαδική δοκιμασία

Michael, φίλος Μπέλου: Εννοείται ότι θα έκανε σχέση μέσα στο παιχνίδι. Είναι το χαρακτηριστικό του

Όταν ο Διονύσης ήταν μοντέλο

To άρθρο H απόφαση για το Masterchef που έφερε γκρίνια! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα