Game of Chefs: Αυτό είναι το καινούργιο ριάλιτι του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν

13:19 17/5/2021 - Πηγή: NewsIt

New entry στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο με ένα ριάλιτι που έχει «μαγειρευτεί» πολύ καθώς η διαδικασία του θυμίζει άλλα, πολλών ειδών projects. Αυτό το ριάλιτι λοιπόν είναι το καινούργιο όπλο που θα κατεβάσει την επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1 στη μάχη της τηλεθέασης, σκοπεύοντας να το εντάξει στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Βέβαια είναι περιττό να αναφέρουμε ότι το αποδεδειγμένα δυνατό όπλο του σταθμού θα εξακολουθήσει να είναι η σειρά «Άγριες Μέλισσες», που θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν να «πετούν» στο τηλεοπτικό

τοπίο. Εκτός όμως από την αγαπημένη σειρά ο ΑΝΤ1 σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα βγάλει στον αέρα και ένα ριάλιτι που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, έχοντας όμως σημειώσει επιτυχία σε πολλές άλλες χώρες και για αυτό επελέγη από τα στελέχη του σταθμού. Τίτλος του Game of Chefs και όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο του η βάση του είναι μαγειρική, αλλά χωρίς να απαιτεί τη συμμετοχή επαγγελματιών.

Διαγωνιζόμενοι είναι κάποιοι που αγαπούν τη μαγειρική και προσπαθούν να κερδίσουν θέση στις ομάδες τριών βραβευμένων σεφ που θα είναι οι αρχηγοί, ή coaches… επί των μαγειρεμάτων. Όπερ σημαίνει ότι διαγωνιζόμενοι μπορεί να είναι και celebrities, πρόσωπα δηλαδή γνωστά στο ευρύ κοινό που θέλουν… και πρέπει… να αποδείξουν και την αγάπη τους για τη μαγειρική.

Οι διαδικασίες μάλιστα επιλογής τους γίνονται πολλές φορές χωρίς να έχουν βρεθεί οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι απέναντι από τους κριτές, αλλά τα πιάτα τους είναι αυτά που θα πρέπει να… ψήσουν τους «αρχηγούς» για να τους δώσουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι υπάρχουν τέσσερις φάσεις, οι: Blind auditions, Training Camp, Kitchen Battles και ο τελικός, που θυμίζουν άλλα…projects, όχι τόσο μαγειρικά, δημιουργώντας πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικό αποτέλεσμα, κάτι στο οποίο ποντάρουν πολύ στον ΑΝΤ1 και για αυτό σκοπεύουν να είναι και ένα από τα μεγάλα όπλα τους για την επόμενη σεζόν!

To άρθρο Game of Chefs: Αυτό είναι το καινούργιο ριάλιτι του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα