Formula 1: Παραδοχή από τον Λιούις Χάμιλτον – «Πάντα ήθελα να οδηγήσω για την Ferrari»

19:40 28/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Λιούις Χάμιλτον παραδέχθηκε ανοιχτά σε συνέντευξή του πως θα ήθελε να οδηγήσει για την Ferrari, καθώς είναι ένα όνειρο για όλους τους πιλότους της Formula 1.

Σε μία μεγάλη παραδοχή που ίσως «ανάψει φωτιές» προχώρησε ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, καθώς χαρακτήρισε παιδικό

του όνειρο το να οδηγήσει για την Ferrari.

«Εδώ και πολλά χρόνια, όταν πηγαίνουμε στη Μόντσα, ακούω τους οπαδούς να μου λένε να έρθω στη Ferrari. Με κολακεύει πολύ αυτό και είναι φοβερό πως δεν έχω οδηγήσει για τη Ferrari μετά από τόσα χρόνια στο σπορ. Είναι ένα όνειρο για όλους, ένας στόχος που θα ήθελα να εκπληρώσω. Ποτέ δεν ήταν δυνατό, αλλά δεν θα μάθω ποτέ το γιατί. Τους εύχομαι πραγματικά το καλύτερο στο μέλλον, όμως πρέπει να τους σταματήσω από το να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Έχω δύο Ferrari στο σπίτι μου που μπορώ να οδηγήσω, όμως δεν έχω μονοθέσιο Formula 1 της Ferrari» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής, στο Sky Italia.

To άρθρο Formula 1: Παραδοχή από τον Λιούις Χάμιλτον – «Πάντα ήθελα να οδηγήσω για την Ferrari» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Formula 1, Παραδοχή, Λιούις Χάμιλτον – Πάντα, Ferrari,Formula 1, paradochi, liouis chamilton – panta, Ferrari