Formula 1 – Λιούις Χάμιλτον: «Δεν υπάρχουν φιλίες στις πίστες, αλλά σέβομαι τον Μαξ Φερστάπεν»

17:44 15/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν “μονομάχησαν” μέχρι τέλους την περσινή σεζόν για τον τίτλο στη Formula 1, ο οποίος και έφερε μεγάλη γκρίνια στο τέλος, ανάμεσα σε Mercedes και Red Bull.

Ο Βρετανός πιλότος ήταν πάντως πιο… φιλικός στις δηλώσεις του ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό ομόλογό του, έστω κι αν

σημείωσε ότι δεν υπάρχουν φιλίες στις πίστες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάμιλτον τόνισε για τον Φερστάπεν τα εξής: «Εγώ και ο Μαξ βλέπουμε ο ένας τον άλλο στα paddock. Τα πράγματα είναι κανονικά. Είμαστε δύο διαφορετικοί οδηγοί που έχουμε πολλά κοινά, με την έννοια πως μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τους αγώνες. Από την άλλη, είμαστε αδίστακτοι. Ο Μαξ είναι αδίστακτος, έτσι πρέπει να είσαι. Είμαστε μαχητές εκεί έξω, δεν υπάρχουν φιλίες στις πίστες. Κάποιες ημέρες τα κάνουμε σωστά, άλλες όχι. Το πιο σημαντικό είναι πως όταν είμαστε στην πίστα σεβόμαστε ο ένας τον άλλο».

 

To άρθρο Formula 1 – Λιούις Χάμιλτον: «Δεν υπάρχουν φιλίες στις πίστες, αλλά σέβομαι τον Μαξ Φερστάπεν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα