Europa League: Τα… χρειάστηκε η Ίντερ – Χαλαρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (videos)

23:56 5/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Ίντερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισαν θέση στα προημιτελικά του Europa League. Τα… χρειάστηκαν οι Ιταλοί κόντρα στη Χετάφε, έβγαλαν την “αγγαρεία” οι Άγγλοι απέναντι στη Λίντσερ.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, η Ίντερ, πήρε το εισιτήριο για τους “8” του Europa League, επικρατώντας της Χετάφε με 2-0. Οι Ιταλοί λίγο έλειψε

να μπουν σε περιπέτειες, αλλά στάθηκαν τυχερή, καθώς ο Μολίνα έχασε πέναλτι (σ.σ. χέρι του Γκοντίν στην περιοχή) σ’ ένα κρίσιμο σημείο (75′) του αγώνα.

Η ομάδα του Κόντε, η οποία προηγήθηκε με τον Λουκάκου στο 33′ και “σφράγισε” τη νίκη με τον Έρικσεν στο 83′, θα συναντήσει στους “8” τον νικητή του Ρέιντζερς-Λεβερκούζεν.

Στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στη Λίντσερ, επικρατώντας με ανατροπή (2-1) των Αυστριακών, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν τυπικής διαδικασίας, μιας και στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, οι Άγγλοι είχαν επικρατήσει με 5-0.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με εκπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής ο Βίζινγκερ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ρομέρο, γράφοντας το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από μπαλιά του Μάτα, ο Λίνγκαρντ έφυγε μόνος του κι έκανε το 1-1.

Στο 88′ με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή ο Αντονί Μαρσιάλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ χρησιμοποίησε αρκετούς πιτσιρικάδες, δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Οι ρεβάνς των 16

Τετάρτη 5 Αυγούστου

Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ 3-0 [0-1] (4′, 52′ πεν. Βιντ, 62′ Φαλκ)

Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ 3-0 [2-1] (89′, 90+3′ Ζούνιορ Μοράες, 90+1′ Σόλομον)

Ίντερ – Χετάφε 2-0 [μονός αγώνας]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΛΑΣΚ Λιντς 2-1 [5-0]

Πέμπτη 6 Αυγούστου

Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς (19:55) [3-1]

Σεβίλλη – Ρόμα (19:55) [μονός αγώνας]

Βασιλεία – Άιντραχτ (22:00) [3-0]

Γουλβς – Ολυμπιακός (22:00) [1-1]

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

1. Σαχτάρ – Βασιλεία ή Άιντραχτ

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη

3. Ίντερ  – Λεβερκούζεν ή Ρέιντζερς

4. Γουλβς ή Ολυμπιακός – Ρόμα ή Σεβίλλη

To άρθρο Europa League: Τα… χρειάστηκε η Ίντερ – Χαλαρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (videos) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα