Europa League: Απίθανο φινάλε με τετραπλή ισοβαθμία στον 6ο όμιλο – Τα πρώτα αποτελέσματα

22:13 3/11/2022 - Πηγή: NewsIt

“Σφαγή” έγινε στο πρώτο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, για την πρόκριση στην επόμενη φάση και το “εισιτήριο” του Conference League, με τον 6ο όμιλο να ολοκληρώνεται με τετραπλή ισοβαθμία.

Η Φέγενορντ επικράτησε της Λάτσιο με 1-0 και η Μίντιλαντ της Στουρμ Γκρατς με 2-0, για να ισοβαθμήσουν και οι τέσσερις ομάδες στους 8 βαθμούς. Οι Ολλανδοί πήραν έτσι την πρώτη θέση με το τέταρτο κριτήριο

της ισοβαθμίας, με τη Μίντιλαντ στη δεύτερη θέση και την Λάτσιο να μένει τρίτη, ενώ η Στουρμ Γκρατς ήταν η μεγάλη ηττημένη, μένοντας εκτός Ευρώπης με αυτό τον απίθανο τρόπο.

Στο Conference League θα συνεχίσει η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα, αφού παρά τη νίκη της με 1-0 επί της πρωτοπόρου Φερεντσβάρος με γκολ του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, έμεινε πίσω από τη Μονακό, που την ίδια ώρα “διέλυε” με 4-1 τον Ερυθρό Αστέρα.

Σοσιεδάδ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φράιμπουργκ και Ναντ κέρδισαν τα υπόλοιπα “εισιτήρια” για το Europa League, ενώ η Σέριφ Τιρασπόλ και η Καραμπάγκ συμπληρώνουν το πρώτο “γκρουπ” για το Conference League.

Τα αποτελέσματα στο Europa League

5ος όμιλος
Σερίφ-Ομόνοια 1-0
(88΄ Ρασίντ)
Σοσιεδάδ-Μάντσεστερ Γ.  0-1
(17΄ Γκαρνάτσο)

6ος όμιλος
Φέγενορντ-Λάτσιο 1-0
(64΄ Χιμένες)
Μίντιλαντ-Στουρμ Γκρατς 2-0
(15΄,72΄ Ντρέγερ)

7ος όμιλος
Ολυμπιακός-Ναντ 0-2
(79΄ Μοχάμεντ, 90΄ Μπλας)
Καραμπάχ-Φράιμπουργκ 1-1
(90+2΄ Οβούζου – 25΄πεν. Πέτερσεν)

8ος όμιλος
Μονακό-Ερυθρός Αστέρας 4-1
(5΄,27΄,87΄ Φόλαντ, 50΄αυτ. Ρόντιτς – 54΄πεν. Κανγκά)
Τραμπζονσπόρ-Φερεντσβάρος 1-0
(7΄ Μπακασέτας)

To άρθρο Europa League: Απίθανο φινάλε με τετραπλή ισοβαθμία στον 6ο όμιλο – Τα πρώτα αποτελέσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα