Euroleague, Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ζντοβτς

10:49 15/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και ψάχνει τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στην Ζαλγκίρις του Γιούρι Ζντοβτς, σε ματς για την 4η αγωνιστική της Euroleague (15/10, 21:00 / Newsit.gr / Novasports

4).

Δεν τα κατάφερε στην Βαρκελώνη, χάνοντας στην παράταση. Ο Ολυμπιακός δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, υποδεχόμενος την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Έχοντας πλέον ρεκόρ ρεκόρ 2-1, οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν στη… βάση τους και θέλουν να κρατήσουν αλώβητο το ΣΕΦ, κόντρα σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τους έχει “πληγώσει” στον Πειραιά. Οι Λιθουανοί έχουν φύγει νικητές στις τέσσερις από τις επτά τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα των “ερυθρολεύκων”.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, την ώρα που ο νέος τεχνικός της Ζαλγκίρις, Γιούρι Ζντοβτς, θα προσπαθήσει για την πρώτη νίκη της ομάδας στη φετινή Euroleague (τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια), χωρίς να έχει στη διάθεση του τον Λοβέρν. Επίσης, αμφίβολοι είναι και οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Παούλιους Γιανκούνας.

Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις έχουν αναμετρηθεί 26 φορές στο παρελθόν. Οι δύο ομάδες είναι σε ισορροπία, 13-14. Με γηπεδούχους τους Πειραιώτες το «σκορ» είναι 8-5.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ως πρώτος διαιτητής o Iταλός Λουίτζι Λαμόνικα, με βοηθούς τους Ούρος Ομπρκνέζεβιτς από τη Σερβία και Σέφι Σεμές από το Ισραήλ.

To άρθρο Euroleague, Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ζντοβτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα