Euroleague: Ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει το απόλυτο και ο Παναθηναϊκός να αντιδράσει

11:47 27/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Για τρίτη σερί αγωνιστική στη Euroleague, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αγωνίζονται την ίδια ημέρα, με τους “ερυθρόλευκους” να υποδέχονται την Μονακό και τους “πράσινους να παίζουν στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πέμπτη αγωνιστική στη Euroleague,

με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ν’ αγωνίζονται την Πέμπτη (27/10), απέναντι σε Μονακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα.

Στις 19:45, η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται την Μονακό (NewsIt.gr, Novasports 4), ομάδα που απέκλεισε στο Game 5 των περσινών πλέι οφ για να προκριθεί στο Βελιγράδι. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απέναντι στους φιλάθλους του στην Ευρώπη, αφού στο μοναδικό παιχνίδι που είχε δώσει στο ΣΕΦ, απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας, εξέτιε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έδωσε τρεις αναμετρήσεις εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Ισπανία απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια και αυτή τη στιγμή έχει ρεκόρ 4-0, όπως και η Φενέρμπαχτσε. Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο κόντρα στην ομάδα του Μάικ Τζέιμς.

Λίγη ώρα αργότερα (21:05) ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να περάσει από το Τελ Αβίβ, στο ματς απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του πρώην παίκτη και προπονητή του, Όντεντ Κάτας.

Οι «πράσινοι» μετρούν μία μόνο νίκη μέχρι στιγμής, αυτήν στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, την ώρα που η ομάδα του Όντεντ Κάτας έχει ηττηθεί μία φορά (86-71) από τη Φενερμπαχτσέ (2η αγωνιστική).

Στον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζουν στον νεοαποκτηθέντα Ντουέιν Μπέικον, όπως εξήγησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Ισραήλ, την Τετάρτη (26/10). Η

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Euroleague

Πέμπτη (27/10)

Ολυμπιακός – Μονακό (19:45, Novasports 4)

Μακάμπι – Παναθηνϊκός (21:05, Novasports Prime)

Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports Start)

Παρτίζαν – Ζάλγκιρις (21:30, Novasports 5)

Ρεάλ – Βίρτους (21:45, Novasports 3)

Παρασκευή (28/10)

Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου

Αναντολού Εφές – Φενερμπαχτσέ

Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο

Βιλερμπάν – Μπασκόνια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-0

Φενερμπαχτσέ 4-0

Άλμπα Βερολίνου 3-1

Μπασκόνια 3-1

Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-1

Αρμάνι Μιλάνο 3-1

Μονακό 3-1

Μπαρτσελόνα 2-2

Ζαλγκίρις Κάουνας 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Αναντολού Εφές 2-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3

Βιλερμπάν 1-3

Βίρτους Μπολόνια 1-3

Βαλένθια 1-3

Παρτιζάν 1-3

Ερυθρός Αστέρας 0-4

Μπάγερν Μονάχου 0-4

To άρθρο Euroleague: Ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει το απόλυτο και ο Παναθηναϊκός να αντιδράσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα