Euroleague: Μετεγγραφές τέλος! Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Αθηναίου στη λίστα

21:37 26/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Έληξε σήμερα (26/2) η προθεσμία δήλωσης νέων παικτών στο ρόστερ των ομάδων που συμμετέχουν στη Euroleague, με τις ομάδες πλέον να συνεχίζουν όπως είναι ως το τέλος της διοργάνωσης.

Η προθεσμία ενίσχυσης των ομάδων που συμμετέχουν στη Euroleague έληξε επίσημα σήμερα (26/2) στις 19:00 το απόγευμα. Ο Ολυμπιακός, μετά την άρση του ban,

δήλωσε κανονικά τους νεοαποκτηθέντες Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς και παράλληλα τον Βασίλη Χρηστίδη, ο οποίος ανήκει στην αναπτυξιακή ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του συνεχίζει με το υπάρχον ρόστερ, με τη μοναδική διαφοροποίηση να είναι η δήλωση του Γιάννη Αθηναίου στη λίστα των ενεργών παικτών.

Από τις υπόλοιπες ομάδες που ενισχύθηκαν, η Βιλερμπάν απέκτησε τον Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κολοσσό Ρόδου και Πανιώνιο, αλλά και τον πρώην παίκτη των Σέλτικς, Γκερσόν Γιαμπουσελέ, ενώ η Άλμπα Βερολίνου «ανέβασε» από τη δεύτερη ομάδα τον 17χρονο Κινέζο Χάο Ντάι και η Μπασκόνια αντίστοιχα τον Λαουτάρο Λόπεθ. Επίσης ο Ερυθρός Αστέρας δήλωσε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κεϊλίν Λούκας.

To άρθρο Euroleague: Μετεγγραφές τέλος! Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Αθηναίου στη λίστα δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euroleague, Μετεγγραφές, Παναθηναϊκός, Αθηναίου,Euroleague, metengrafes, panathinaikos, athinaiou