Euroleague: Απορρίφθηκε η αγωγή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Κατέθεσε έφεση ο Βατούνιν

19:29 7/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Στην απόρριψη της αγωγής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εναντίον της Euroleague προχώρησε το δικαστηρίου του Λουξεμβούργου, με τον Αντρέι Βατούνιν να ενημερώνει ότι έχει καταθέσει έφεση για τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει να μένει εκτός Euroleague

εξαιτίας των κυρώσεων που ακολούθησαν μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η ρωσική αρκούδα είναι σε αντιδικία με τη Euroleague, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Αντρέι Βατούνιν να αποκαλύπτει ότι η αγωγή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προς την διοργανώτρια αρχή απορρίφθηκε και πλέον αναμένει το αποτέλεσμα της έφεσης που κατέθεσε.

Η επιθυμία των Ρώσων να επιστρέψουν στη Euroleague είναι δεδομένη, εξαντλώντας όλα τα μέσα προκειμένου να βγουν κερδισμένοι από αυτή την αντιδικία.

Η τοποθέτηση του Βατούνιν

«Καταθέσαμε αγωγή σε δικαστήριο του Λουξεμβούργου, με το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων για την αποβολή μας από τη διοργάνωση και την επιστροφή σε αυτή. Αυτή απορρίφθηκε. Κατόπιν τούτου, καταθέσαμε έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται από εξειδικευμένους δικηγόρους, ο σύλλογος δεν σπαταλάει χρόνο σε αυτό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σίγουρα θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα και θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει το φίλαθλο κοινό. Προσωπικά θα μου λείψει η ατμόσφαιρα των ευρωπαϊκών αγώνων και οι φίλαθλοι, πολλούς εκ των οποίων γνωρίζω κανονικά», είπε αναφερόμενος στις προσπέθειες που γίνονται για την επιστροφή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην EuroLeague και συνέχισε αναφερόμενος στην πρόταση που είχε κατατεθεί στον Βασίλιε Μίτσιτς το καλοκαίρι του 2021: «Γνωρίζω τον Βασίλιε εδώ και πολύ καιρό, διατηρούμε ακόμη φιλική σχέση. Το καλοκαίρι του 2021, πράγματι, μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις. Ως αποτέλεσμα αυτών, έλαβε μια πολύ υψηλή πρόταση ανανέωσης από την Αναντολού Εφές και προτίμησε να μείνει εκεί. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, ο Βασίλιε μόνο κέρδος είχε από εκείνη την κατάσταση».

To άρθρο Euroleague: Απορρίφθηκε η αγωγή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Κατέθεσε έφεση ο Βατούνιν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα