Euro 2024: O Κάρολ Σφιντέρσκι λιποθύμησε και διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, δεν υπάρχει κίνδυνος αναφέρουν οι γιατροί

17:44 18/11/2023 - Πηγή: NewsIt

O Κάρολ Σφιντέρσκι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού Πολωνία – Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να λιποθυμάει και να μεταφέρεται στο πληρέστερο νοσοκομείο, στο οποίο πέρασε όλο το βράδυ για προληπτικούς λόγους.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Εθνικής Πολωνίας, στην αναμέτρηση απέναντι στην Τσεχία, με τον 26χρονο επιθετικό ωστόσο να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο, καθώς ένιωσε αδιαθεσία.

Μάλιστα όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα,

ο Σφιντέρσκι λιποθύμησε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, στο οποίο του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του.

Ωστόσο, ο ίδιος διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο για παν ενδεχόμενο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία του. 

SWIDER UPDATE

Karol Świderski only managed to play the first-half against the Czechs, before being subbed off at half-time due to health problems.

While the striker was sent straight to the hospital as a precaution, fortunately it turned out to only be a false alarm.#POLCZE pic.twitter.com/6gCWWx5xr7

PSN Futbol (@PSN_Futbol) November 18, 2023

To άρθρο Euro 2024: O Κάρολ Σφιντέρσκι λιποθύμησε και διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, δεν υπάρχει κίνδυνος αναφέρουν οι γιατροί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euro 2024, O Κάρολ Σφιντέρσκι,Euro 2024, O karol sfinterski