Eλλάδα - Ουγγαρία LIVE: Με το ένα... πόδι στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά η Εθνική

09:14 6/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Η εθνική Ελλάδας πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ουγγαρία στον ημιτελικό του τουρνουά των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με στόχο τον τελικό και την εξασφάλιση ενός μεταλλίου.

Ιστορία θέλει να γράψει η εθνική Ελλάδας

πόλο των ανδρών καθώς διεκδικεί την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό ολυμπιακού τουρνουά και κατ’ επέκταση το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο της ιστορίας της. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφτασε ως εδώ αήττητη, «ξορκίζοντας» το δαίμονα του Μαυροβουνίου στα προημιτελικά, ενώ ήταν πρώτη στον όμιλό της, όπου στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει της σημερινής της αντιπάλου και είχε αναδειχθεί ισόπαλη με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Στον αντίποδα η Ουγγαρία, με σημείο αναφοράς τον τερματοφύλακά τους, Βίκτορ Νάγκι, αλλά και την περιφέρειά τους, ήταν 5οι στο Λονδίνο και στο Ρίο και θέλουν να επιστρέψουν ξανά στο βάθρο, αφού μετά το μουδιασμένο τους ξεκίνημα, όπου τερμάτισαν 3οι στον όμιλο, νίκησαν την Κροατία στα προημιτελικά δείχνοντας εξαιρετική εικόνα.

To άρθρο Eλλάδα - Ουγγαρία LIVE: Με το ένα... πόδι στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά η Εθνική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eλλάδα – Ουγγαρία LIVE, Ολυμπιακούς Αγώνες,Ellada – oungaria LIVE, olybiakous agones