Eλλάδα – Ιρλανδία: Πρόωρος τελικός πρόκρισης για τα προκριματικά του Euro 2024

10:32 16/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε (21:45, Alpha, Novasports Prime) την Ιρλανδία στην Opap Arena για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας κάνει επίσημη πρεμιέρα

στη νέα έδρα της στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία, προκειμένου να διπλασιάσει τις επιτυχίες της στον όμιλο.

Η γαλανόλευκη βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με Γαλλία και Ολλανδία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται απώλεια βαθμών κόντρα στην Ιρλανδία, αν θέλει να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκαθάρισε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τη γαλανόλευκη, καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τη Γαλλία στο Παρίσι.

Τα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού

Η Εθνική Ελλάδας αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Βλαχοδήμος θα είναι δεδομένα κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Τσιμίκας, δεξιά ο Μπάλντοκ και οι Χατζηδιάκος, Μαυρομάνος στο κέντρο.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, ενώ στην τριάδα της επίθεσης οι Πέλκας, Μασούρας και Γιακουμάκης.

Ο Λημνιός διεκδικεί τη θέση του Πέλκα, ο Σιώπης του Κουρμπέλη, ενώ στην επίθεση Παυλίδης και Δουβίκας μπορεί να ξεκινήσουν βασικοί.

Η βαθμολογία του δευτέρου ομίλου:

1. Γαλλία 6 2
2. Ελλάδα 3 1
3. Ολλανδία 3 2
4. Ιρλανδία 0 1
5. Γιβραλτάρ 0 2

To άρθρο Eλλάδα – Ιρλανδία: Πρόωρος τελικός πρόκρισης για τα προκριματικά του Euro 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eλλάδα – Ιρλανδία, Πρόωρος, Euro 2024,Ellada – irlandia, prooros, Euro 2024