ESL: Οι Άγγλοι «κούνησαν» μαντίλι – «Κάναμε λάθος και απολογούμαστε»

01:28 21/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Η έκτακτη σύσκεψη της European Super League ολοκληρώθηκε και ο αριθμός των ομάδων που είχαν αρχικά δηλωθεί, μειώνεται και επίσημα. Οι Άγγλοι αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η πρώτη ομάδα που έκανε και… επίσημα την αρχή, βγάζοντας ανακοίνωση για την αποχώρηση της από την European Super League.

Η διοργάνωση δέχθηκε σημαντικά “χτυπήματα” από τις πρώτες ώρες… ζωής της, αφού χάνει όλες της ομάδες από την Premier League, όπως ανέφερε αρχικά το BBC.

Τα συγκεκριμένο δημοσίευμα ήρθε να επιβεβαιωθεί στη συνέχεια από την Λίβερπουλ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ, με τους «κανονιλερτηδες» να αναφ΄λερουν στη σχετική ενημέρωση πως :» Κάναμε λάθος και απολογούμαστε».

We will not be participating in the European Super League.#MUFC

Manchester United (@ManUtd) April 20, 2021

Liverpool Football Club can confirm that our involvement in proposed plans to form a European Super League has been discontinued.

Liverpool FC (@LFC) April 20, 2021

We can confirm that we have formally commenced procedures to withdraw from the group developing proposals for a European Super League (ESL).#THFC #COYS

Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) April 20, 2021

As a result of listening to you and the wider football community over recent days we are withdrawing from the proposed Super League.

We made a mistake, and we apologise for it.

Arsenal (@Arsenal) April 20, 2021

Να αναφέρουμε ότι η Τσέλσι –χωρίς να έχει ανακοινώσει κάτι μέχρι στιγμής- αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο… δρόμο, μετά και από τη διαμαρτυρία των οπαδών της έξω από το «Σταμφορντ Μπριτζ».

Αντίθετα, παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα και τις ήθελαν κι εκείνες έτοιμες ν’ αποσχιστούν από την ESL, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης σκέφτονται ακόμα τις επόμενες κινήσεις τους.

Στα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρεται ότι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν επενδύσει πολλά στο εγχείρημα και θ’ αποχωρήσουν μονάχα αν φύγουν όλες οι ομάδες. Όσο για τους «μπλαουγκράνα», σημειώνεται πως είχαν θέσει εξαρχής τον όρο πως για να συμμετέχουν στη European Super League θα πρέπει αυτό να εγκριθεί πρώτα από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, ρίχνοντας έτσι το… μπαλάκι στον κόσμο.

To άρθρο ESL: Οι Άγγλοι «κούνησαν» μαντίλι – «Κάναμε λάθος και απολογούμαστε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα