Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1: Ο Καρίμ Μπενζεμά της έδωσε τη νίκη με ιστορικά γκολ

21:35 3/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Με δυο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε μέσα στο “Μπερναμπέου” την Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-1) και… πλησίασε στους “16” του Champions League. Ιστορικά τέρματα από τον Γάλλο επιθετικό για την “Βασίλισσα” και την διοργάνωση.

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ήρθε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο (10′) με τον Άλαν Πάτρικ να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κουρτουά. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, είχε μπει καλύτερα

στο ματς (στο 5′ ο Μόντριτς “άγγιξε” το γκολ) και στο 14′ έφτασε στο 1-0 με τον Μπενζεμά. Το γκολ αυτό ήταν το 1.000ό της Ρεάλ Μαδρίτης στη διοργάνωση, από την εκκίνησή της το 1955-1956.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ προσπάθησε να ανεβάσει… στροφές στη συνέχεια και να απειλήσει. Στο 34′ είδε το σουτ του Φερνάντο -μέσα από τη μεγάλη περιοχή- να περνάει μόλις άουτ. Ο ίδιος παίκτης όμως ήταν αυτός που έκανε στο 39′ το 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Μετά από γέμισμα στην περιοχή της Ρεάλ, ο Πάτρικ -ανάμεσα από δύο αντιπάλους- έκανε πάσα με το στήθος στον αμαρκάριστο Φερνάντο, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα.

Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους και σε αντεπίθεση των Ουκρανών, ο Φερνάντο έκανε το σουτ, αλλά ο Κουρτουά έδιωξε με μια δύσκολη επέμβαση.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έδειξε να “πατάει” πολύ καλά στις αρχές του δευτέρου μέρους, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που έφτασε στο 2-1, με το δεύτερο τέρμα του Μπενζεμά στην αναμέτρηση (61′). 1001ο γκολ της ομάδας στη διοργάνωση.

Το ματς κράτησε έναν πολύ καλό ρυθμό μέχρι τέλους, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες. Στο 76′ το σουτ του Στεπανένκο έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ. Το ίδιο έγινε και στο 79’στο σουτ του Μπενζεμά. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα (90′) ο Κουρτουά έδιωξε το σουτ του Σουντάκοφ.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Ρεάλ Μαδρίτης (9-3) 9

2. Σέριφ (5-4) 6*

3. Ίντερ (3-2) 4*

4. Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-9) 1

Με ματς λιγότερο αυτή τη στιγμή Σέρφ και Ίντερ

To άρθρο Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1: Ο Καρίμ Μπενζεμά της έδωσε τη νίκη με ιστορικά γκολ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1, Καρίμ Μπενζεμά,Champions League real madritis – sachtar ntonetsk 2-1, karim benzema