Σόου Εμπαπέ και νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ευρωπαϊκό ντέρμπι

23:54 6/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Παρί Σεν Ζερμέν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Εμπαπέ επικράτησε της Γιουβέντους με 2-1,στο πρώτο ευρωπαϊκό ντέρμπι της σεζόν  και ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στο Champions League. Νικηφόρα ξεκίνησε και η Μπενφίκα τις υποχρεώσεις της επικρατώντας της Μακάμπι Χάιφα 2-0.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν

στο Champions League, επικρατώντας της Γιουβέντους με 2-1, και έδειξε τις διαθέσεις της για τη φετινή σεζόν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Εμπαπέ έβαλε τη σφραγίδα του στην αναμέτρηση σκοράροντας δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχασε και ευκαιρίες για να κάνει το χατ τρικ. Η Γιουβέντους ισοφάρισε σχετικά νωρίς στο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Μακένι αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς. 

Ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Μπενφίκα για να κάμψει την αντίσταση της Μακάμπι Χάιφα. Οι Πορτογάλοι με τα γκολ των Ράφα Σίλβα και το εξαιρετικό σουτ του Γκριμάλντο επικράτησαν με 2-0 των Ισραηλινών και ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

8ος όμιλος

Τα αποτελέσματα

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Γιουβέντους (Ιταλία) 2-1
(6΄,22΄ Μπαπέ – 53΄ ΜακΚένι)
Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) 2-0
(50΄ Ράφα Σίλβα, 54΄ Γκριμάλντο)

Βαθμολογία

1. Μπενφίκα 3β.
2. Παρί Σεν Ζερμέν 3β.
3. Γιουβέντους 0β.
4. Μακάμπι Χάιφα 0β.

To άρθρο Σόου Εμπαπέ και νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ευρωπαϊκό ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα