Champions League: Με την πλάτη στον τοίχο η Μπαρτσελόνα – «Χαμός» στον 7ο όμιλο

11:00 8/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Η 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται απόψε (8/12) με τα βλέμματα να στρέφονται στο Μοναχο, όπου η Μπαρτσελόνα θέλει νίκη κόντρα στη Μπάγερν ώστε προκριθεί στους «16», αλλά και τον 7ο όμιλο, όπου και οι τέσσερις ομάδες είναι στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Nν μείνει εκτός Champions League

μετά από 20 χρόνια κινδυνεύει η Μπαρτσελόνα, που πρέπει να νικήσει την Μπάγερν Μονάχου στο «Αλιάνζ Αρίνα» για να προκριθεί ως δεύτερη από τον 5ο όμιλο στους «16». Σε διαφορετική περίπτωσή θα πρέπει η Μπενφίκα να μην νικήσει την αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου στο Ντα Λουζ ώστε οι Καταλανοί να πάρουν την πρόκριση έναντι των Πορτογάλων.

Πραγματικός «χαμός» γίνεται και στον 7ο όμιλο, όπου Η πρωτοπόρος, Λιλ κοντράρεται εκτός έδρας με την Βόλφσμπουργκ και θέλει να μην χάσει για να παραμείνει στην κορυφή. Εάν δεν τα καταφέρει και ηττηθεί τότε ελπίζει σε στραβοπάτημα της Σάλτσμπουργκ με την Σεβίλλη στην Ισπανία.

Η αυστριακή ομάδα παίρνει την πρόκριση εάν φύγει ηττημένη από την Ισπανία, ενώ σε περίπτωση νίκης της και χαμένων βαθμών της Λιλ τότε προκρίνεται ως πρώτη. Για τη Σεβίλλη υπάρχει μόνο ένα σενάριο για να πάρει την πρόκριση. Θέλει νίκη και την ίδια στιγμή η Λιλ να χάνει στο δικό της παιχνίδι.

Στον 6ο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ήδη πρώτη και μαθηματικά, ενώ θα την ακολουθήσει στους «16» ο νικητής της αναμέτρησης Αταλάντα – Βιγιαρεάλ. Όσον αφορά την τρίτη θέση η Γιουνγκ Μπόις αναζητά την νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» και ήττα της Αταλάντα.

Τέλος στον 8ο όμιλο τα πάντα έχουν κριθεί… Τσέλσι και Γιουβέντους έχουν πάρει την πρόκριση, ως πρώτη και δεύτερη του ομίλου, η Ζενίτ συνεχίζει στο Europa League και η Μάλμε έχει αποκλειστεί από την συνέχεια.

Οι αναμετρήσεις της ημέρας

Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα 22:00
Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου 22:00

Γιουβέντους-Μάλμε 19:45
Ζενίτ-Τσέλσι 19:45

Αταλάντα-Βιγιαρεάλ 22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιούνγκ Μπόις 22:00

Γιουβέντους-Μάλμε 19:45
Ζενίτ-Τσέλσι 19:45

To άρθρο Champions League: Με την πλάτη στον τοίχο η Μπαρτσελόνα – «Χαμός» στον 7ο όμιλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League, Μπαρτσελόνα – Χαμός,Champions League, bartselona – chamos