Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ 2-3: Διπλό κορυφής για τους «κόκκινους»

00:07 20/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Μεγάλη νίκη πήρε η Λίβερπουλ στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο σε ένα φοβερό ματς που έληξε με 3-2 υπέρ των «κόκκινων» και σημαδεύτηκε από την αποβολή του Γκριεζμάν με απευθείας κόκκινη κάρτα. Έπιασε κορυφή η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στον 2ο όμιλο του Champions League έχοντας το απόλυτο 3/3. 

Απέδρασε με τη νίκη από τη Μαδρίτη η Λίβερπουλ. Στο 8′ ο Σαλάχ έκανε ένα από τα γνωστά του υπέροχα σλάλομ κι αφού πέρασε όποιον βρήκε, πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Εφάμιλλης ποιότητας και το 0-2, το οποίο

διαμόρφωσε στο 13′ με βολ πλανέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κεϊτά. Παρ’ όλα αυτά, η Ατλέτικο αντέδρασε και μάλιστα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 20′ ο Γκριεζμάν μείωσε σε 1-2 με κοντινό πλασέ, ενώ στο 33′ ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής.

Η κόκκινη κάρτα του Αντουάν Γκριεζμάν στο 52΄ άλλαξε εντελώς τα δεδομένα του ντέρμπι, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν τον σκόρερ των δύο τερμάτων τους και ταυτόχρονα έδωσαν το πλεονέκτημα στους Αγγλους που το εκμεταλλεύτηκαν κι έφτασαν στη μεγάλη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαλάχ στο 75′.

To άρθρο Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ 2-3: Διπλό κορυφής για τους «κόκκινους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα