Champions League: Αυτή είναι η νέα μπάλα για τη σεζόν 2023-24

13:18 22/8/2023 - Πηγή: NewsIt

H εταιρεία αθλητικών ειδών, Adidas, σε συνεργασία με την UEFA, παρουσίασαν τη νέα μπάλα της σεζόν 2023-24, για το Champions League και το Champions League

Γυναικών.

Οι νέες μπάλες στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις ανδρών και γυναικών, είναι εμπνευσμένες από τους ύμνους του Champions League και στίχοι τους περιλαμβάνονται στα αστέρα της μπάλας. Το σχετικό video δε, σημειώνει ότι δεν χρειάζεται ήχος, αφού τον ύμνο του Champions League τον γνωρίζουν όλοι.

Για τη νέα μπάλα μίλησε και ο επικεφαλής του μάρκετινγκ της adidas, Μάθιου Ντέιβιντσον, αναφέροντας τα εξής: «Με τα χρόνια, ο ύμνος έχει γίνει μια πολυαναμενόμενη στιγμή στο τελετουργικό πριν από τον αγώνα που θέτει το σκηνικό για επιδείξεις ποδοσφαίρου στο υψηλότερο επίπεδο. Όταν ακούγεται, προκαλεί μια αναμφισβήτητη συναισθηματική αντίδραση από παίκτες και οπαδούς – δημιουργώντας μια αίσθηση κύρους και ενθουσιασμού. Έτσι, για το Official Match Balls αυτής της σεζόν, θέλαμε να γιορτάσουμε τη σημαντική θέση που κατέχουν αυτό το τραγούδι στο παιχνίδι».



introducing the new @ChampionsLeague and @UWCL official match balls  pic.twitter.com/7kCUHC3U7Q

adidas Football (@adidasfootball) August 22, 2023



Presenting the new @adidasFootball UWCL Pro Ball #UWCL pic.twitter.com/9r5ZqvNWIj

UEFA Women’s Champions League (@UWCL) August 22, 2023

To άρθρο Champions League: Αυτή είναι η νέα μπάλα για τη σεζόν 2023-24 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League, Αυτή, 2023-24,Champions League, afti, 2023-24