Champions League LIVE: “Τσεκάρονται” τα πρώτα εισιτήρια για τους “16”

19:43 24/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Η 4η αγωνιστική του Champions League ξεκινά σήμερα, με τη διοργάνωση να επιστρέφει μετά από μία εβδομάδα διακοπής λόγω εθνικών ομάδων. Μετά το τέλος της αποψινής βραδιάς, που ξεκινά με τις αναμετρήσεις Ρεν – Τσέλσι και Κρασνοντάρ – Σεβίλλης στις 19:55, αναμένεται να γνωρίζουμε και τις πρώτες ομάδες που θα έχουν προκριθεί στη φάση των “16”

Το Champions League επιστρέφει ξανά

μετά από μία εβδομάδα στον… πάγο λόγω Nations League. Συνολικά επτά ομάδες μπορούν να πάρουν σε αυτή την 4η αγωνιστική το εισιτήριο της επόμενης φάσης: Μπάγερν (1ος όμιλος), Μάντσεστερ Σίτι (3ος), Λίβερπουλ (4ος), Τσέλσι, Σεβίλλη (5ος), Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους (7ος).

Η βραδιά ξεκινά στη Γαλλία και τη Ρωσίας όπου αν Σεβίλλη και Τσέλσι επικρατήσουν των Κρασνοντάρ και Ρεν αντίστοιχα θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στον 7ο όμιλο, με την Μπαρτσελόνα να έχει κάνει το 3×3 και να παίζει στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου χωρίς τον Μέσι. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γιουβέντους υποδέχεται την Φερεντσβάρος. Για τον 8ο όμιλο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσουν να πάρουν “εκδίκηση” για τις προ τριών εβδομάδων ήττες τους, υποδεχόμενες τις Μπασάκσεχιρ και Λειψία αντίστοιχα, με τους Γάλλους να βρίσκονται με το ένα… πόδι εκτός συνέχειας αν δεν πάρουν τη νίκη.

“Ανοικτός” παραμένει ο 6ος όμιλος. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ, έχοντας τον Χάαλαντ σε… μεγάλα κέφια, ενώ η Λάτσιο φιλοξενεί τη Λειψία.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων από το Newsit.gr

To άρθρο Champions League LIVE: “Τσεκάρονται” τα πρώτα εισιτήρια για τους “16” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα