Champions League LIVE: Στο… καναβάτσο ο Άγιαξ! Τραυματίστηκε ο Τσιμίκας

21:46 9/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Η τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων του Champions League επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις καθώς στους τρεις από τους τέσσερις ομίλους που διεξάγονται σήμερα (9/12) κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση και η συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του Europa League. Σέντρα στις 19:55 με τις αναμετρήσεις Μίντιλαντ – Λίβερπουλ και Άγιαξ – Αταλάντα, αλλά και της Παρί Σεν

Ζερμέν με την Μπασάκσεχιρ που θα συνεχιστεί μετά τη χθεσινή διακοπή λόγω ρατσιστικής επίθεσης που κατήγγειλαν οι Τούρκοι από τους Ρουμάνους διαιτητές της αναμέτρησης.  

Το ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον 3ο όμιλο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της σημερινού αγωνιστικού προγράμματος, που κλείνει την αυλαία των ομίλων του Champions League, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” με νίκη, «σφραγίζουν» το εισιτήριο για τους «32» του Europa League, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Μαρσέιγ που αντιμετωπίζει την ίδια ώρα (22:00) την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Νωρίτερα όμως στις 19:55 η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στη Δανία τη Μίντιλαντ, σε αδιάφορο ματς για τον 4ο όμιλο, αλλά ο Άγιαξ υποδέχεται την Αταλάντα, θέλοντας νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσει στη 2η θέση και να συνεχίσει στους «16», ενώ οι Ιταλοί μόνο νίκη διαφορετικά θα είναι τρίτοι.

«Σφαγή» γίνεται στον 5ο όμιλο, όπου Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ υποδέχονται τις Γκλάντμπαχ και Σαχτάρ Ντόνετσκ αντίστοιχα και θέλουν μόνο νίκες για να συνεχίσουν στη διοργάνωση, διαφορετικά υπάρχουν… άπειροι συνδυασμοί αποτελεσμάτων, οι περισσότεροι εκ των οποίων τις θέλουν να τερματίζουν στις θέσεις 3 και 4, μένοντας εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Τέλος στον 1ο όμιλο η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και με νίκη αφήνει εκτός τους «ροχιμπλάνκος» συνεχίζοντας η ίδια στη διοργάνωση μαζί με την Μπάγερν Μονάχου, που είναι ήδη πρώτη, ενώ σε αντίθεση περίπτωση κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός Ευρώπης, αν η Λοκομοτίβ Μόσχας κάνει την ίδια ώρα το «θαύμα» στο Μόναχο.

 

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων από το Newsit.gr

 

To αποψινό πρόγραμμα

1ος όμιλος

Ζάλτσμπουργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, COSMOTE SPORT 8 HD)

Μπάγερν Μονάχου – Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00, COSMOTE SPORT 7 HD)

 

2ος όμιλος

Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00, COSMOTE SPORT 9 HD)

Ρεάλ Μαδρίτης – Γκλάντμπαχ (22:00, COSMOTE SPORT 4 HD)

 

3ος όμιλος

Ολυμπιακός – Πόρτο (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Μαρσέιγ (22:00, COSMOTE SPORT 3 HD)

 

4ος όμιλος

Μίντιλαντ – Λίβερπουλ (19:55, COSMOTE SPORT 5 HD)

Άγιαξ – Αταλάντα (19:55, COSMOTE SPORT 6 HD)

 

8ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχιρ (19:55, COSMOTE SPORT 4 HD)

 

To άρθρο Champions League LIVE: Στο… καναβάτσο ο Άγιαξ! Τραυματίστηκε ο Τσιμίκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League LIVE, Στο…, Άγιαξ Τραυματίστηκε, Τσιμίκας,Champions League LIVE, sto…, agiax travmatistike, tsimikas