Champions League LIVE: Παλεύει για το θαύμα η Νάπολι στο “Καμπ Νου”

23:18 8/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Με τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που εκκρεμούν για τη φάση των “16” συνεχίζεται το Champions League. Η Μπαρτσελόνα θέλει να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Νάπολι, την οποία υποδέχεται στο “Καμπ Νου”, έχοντας την “προίκα” του εκτός έδρας γκολ, μετά το 1-1 στο “Σαν Πάολο”, ενώ η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Τσέλσι όντας με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά μετά το 0-3 του πρώτου αγών στο “Στάμφορντ

Μπριτζ”.

Να μείνει εντός του τελευταίου της στόχου για φέτος θέλει η Μπαρτσελόνα, που αντιμετωπίζει τη Νάπολι στο “Καμπ Νου”. Oι “μπλαουγκράνα”, παρ’ ότι έχουν αρκετές απουσίες, αφού Ντεμπελέ, Βιδάλ, Μπουσκέτς, Ουμτιτί και Αρτούρ, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους , είναι το φαβορί λόγω της ισοπαλίας με 1-1 στην Ιταλία στο πρώτο ματς. 

Τυπική διαδικασία θεωρείται το ματς που θα γίνει στο Μόναχο από την άλλη, καθώς η Μπάγερν, παρά τη μηνιαία απραξία μετά το τέλος της Bundesliga, έχει ευρύ προβάδισμα κόντρα στην Τσέλσι που θα επιχειρήσει το θαύμα της ανατροπής του 0-3 στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.  

Παρακολουθήστε LIVE τις αναμετρήσεις από το Newsit.gr

Οι αγώνες ρεβάνς στους “16” του Champions League θα πραγματοποιηθούν χωρίς οπαδούς, λόγω του κορονοϊού, ο οποίος οδήγησε και στην απόφαση για Final 8 στη διοργάνωση, από το οποίο και θα αναδειχθεί φέτος για πρώτη φορά, ο πρωταθλητής Ευρώπης.

Το πρόγραμμα στο Champions League

Φάση των “16” – Ρεβάνς

Σάββατο 8/8
Μπάγερν-Τσέλσι («Alianz Arena», Μόναχο)
Μπαρτσελόνα-Νάπολι («Καμπ Νου», Βαρκελόνη)

Προημιτελικοί

Τετάρτη 12/8
Αταλάντα-Παρί Σεν Ζερμέν (Λισαβόνα, «Ντα Λουζ»)

Πέμπτη 13/8
Λειψία-Ατλέτικο Μαδρίτης (Λισαβόνα, «Ζοζέ Αλβαλάδε»)

Παρασκευή 14/8
Νάπολι/Μπαρτσελόνα-Μπάγερν/Τσέλσι (Λισαβόνα, «Ντα Λουζ»)

Σάββατο 15/8
Μάντσεστερ Σ.-Λιόν (Λισαβόνα, «Ζοζέ Αλβαλάδε»)

Ημιτελικοί

Τρίτη 18/8
Νικητής 2-Νικητής 1 (Λισαβόνα, «Ντα Λουζ»)

To άρθρο Champions League LIVE: Παλεύει για το θαύμα η Νάπολι στο “Καμπ Νου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα