Champions League LIVE: Ο Βινίσιους βάζει δεύτερο γκολ στη Λίβερπουλ - Βρίσκει τη νίκη στο 90' η Σίτι

21:43 6/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Δυο «μεγάλα» ματς «κρύβει» η πρώτη αγωνιστική ημέρα των προημιτελικών του Champions League. Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ στο πρόγραμμα.

H προημιτελική φάση του UEFA Champions League ξεκινά με δυο δυνατές αναμετρήσεις, που πραγματοποιούνται την ίδια ώρα (22:00).

Δύο από τις ιστορικά πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης αναμετρώνται στο

«Αλφρέδο ντι Στέφανο». Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Οι δυο τους έχουν κερδίσει μαζί 19 φορές το Champions League.

Στη… σκιά του Ρεάλ – Λίβερπουλ, έχουμε και τον αγώνα στο «Έτιχαντ», μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ντόρτμουντ.

Οι «πολίτες» καλπάζουν προς την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, ενώ διεκδικούν ακόμα το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Μπορούσια έχει μείνει στο -7 από την τέταρτη θέση στην Bundesliga που οδηγεί στο Champions League της νέας περιόδου.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη των δυο αναμετρήσεων

 

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ έχουν βρεθεί συνολικά 19 φορές στην κορυφή της διοργάνωσης. Μάλιστα, έχουν κοντραριστεί δυο φορές σε τελικό. Το 1981 στο Παρίσι χαμογέλασε η Λίβερπουλ (1-0) και το 2018 στο Κίεβο ήταν η σειρά της Ρεάλ (3-1)

Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ είχαν συναντηθεί και στους ομίλους το 2012, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να ισοφαρίζει στο τέλος σε 1-1 στο ματς της Αγγλίας και την Ντόρτμουντ να επικρατεί 1-0 στη Βεστφαλία, στη σεζόν που έφτασε ως τον τελικό χάνοντας από την Μπάγερν.

To άρθρο Champions League LIVE: Ο Βινίσιους βάζει δεύτερο γκολ στη Λίβερπουλ - Βρίσκει τη νίκη στο 90' η Σίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα