Champions League LIVE: Απίστετυη ανατροπή σε 2 λεπτά! Ο Νειμάρ δίνει την πρόκριση στην Παρί

23:53 12/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Αταλάντα και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρονται στον πρώτο προημιτελικό του Champions League ανοίγοντας την αυλαία του Final-8 στη Λισαβόνα.

Δύο από τις καλύτερες επιθέσεις της Ευρώπης κοντράρονται στο “Ντα Λουζ” της Λισαβόνας με έπαθλο την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας τους σε ημιτελικό του Champions League.

Η έκπληξη του θεσμού, Αταλάντα, χωρίς τον “κανονιέρη” Γιόζιπ Ίλισιτς στη σύνθεσή της, αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως θα παραταχθεί χωρίς τον σταρ, Κιλιάν Εμπαπέ στο αρχικό της σχήμα.

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το Newsit.gr

Οι “μπεργκαμάσκι” στηρίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία σε Ιταλία και Ευρώπη, στην ομοιογένεια, στην ομαδικότητα και στην χαρακτηριστική άνεση με την οποία φθάνουν στο γκολ. Χωρίς το «μεγάλο όνομα» στις τάξεις τους, έχουν «κτίσει» αυτοπεποίθηση και “παίζουν στα ίσα” με κάθε αντίπαλο.

Επιπλέον, έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα του αουτσάιντερ που δεν έχει να χάσει κάτι, στοιχείο που ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστικό, ειδικά επειδή η πρόκριση θα κριθεί σε ένα ματς. Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι πρωταθλητές Γαλλίας, που έχουν βελτιώσει αισθητά την αμυντική τους λειτουργία και θα βασιστούν για ακόμη μία φορά στην εξαιρετική μεσοεπιθετική τους γραμμή.

To άρθρο Champions League LIVE: Απίστετυη ανατροπή σε 2 λεπτά! Ο Νειμάρ δίνει την πρόκριση στην Παρί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα