Bundesliga: «Ζωντανή» για το Champions League η Ντόρτμουντ, έχασε η Μπάγερν

18:32 24/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε μεγάλο διπλό με 2-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και έμεινε “ζωντανή” στη “μάχη” για την έξοδο στο Champions League. Ήττα για την Μπάγερν Μονάχου με 2-1 από την Μάιντς, αλλά με… διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη Λειψία.

Στη «Volkswagen Arena», ο Έρλινγκ Χάαλαντ πήρε την “BVB” από το… χέρι και με δύο προσωπικά γκολ, της χάρισε τη νίκη στον “τελικό”

για την 4άδα κόντρα στους “λύκους”, από τους οποίους μείωσε τη διαφορά της στους δύο βαθμούς και ενώ απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Νορβηγός στράικερ “χτύπησε’ στο 12′ και το 68′ και ενώ η ομάδα του έμεινε ενδιάμεσα και με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Μπέλιγχαμ με δύο κίτρινες κάρτες.

 

Στο Μάιντς, η τοπική ομάδα επικράτησε με 2-1 της Μπάγερν Μονάχου και έκανε… άλμα παραμονής στην κατηγορίας, την ώρα που οι “Βαυαροί” αύξησαν τις… μαθηματικές ελπίδες της Λειψία για τον τίτλο.

Ο Μπουρκάντ στο 3′ και ο Κεζόν στο 37′ έδωσαν το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Λεβαντόφσκι να επιστρέφει με γκολ μετά τον τραυματισμό του, μειώνοντας στις καθυστερήσεις. Η Μπάγερν παρέμεινε έτσι στο +10 από τη δεύτερη θέση, αλλά με ματς περισσότερο.

 

Τα αποτελέσματα στην Bundesliga

Άουγκσμπουργκ-Κολωνία 2-3
(54′ Γκάμνι, 62′ Βάργκας – 9′, 33′ Ντούντα, 23′ Κάινζ)

Φράιμπουργκ-Χοφενχάιμ 1-1
(81΄ πέν. Γκρίφο – 40΄ Κράμαριτς)

Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου 2-1
(3΄ Μπούρκαρντ, 37΄ ΚΟυέισον – 90+4΄ Λεβαντόφσκι)

Ουνιόν Βερολίνου-Βέρντερ Βρέμης 3-1
(50΄, 53΄, 68΄ Πογιανπάλο – 82΄ Σελασιέ)

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 0-2
(12΄, 68΄ Χάαλαντ)

To άρθρο Bundesliga: «Ζωντανή» για το Champions League η Ντόρτμουντ, έχασε η Μπάγερν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα