Battle of the couples: τι νούμερα έκανε το ριάλιτι στην πρεμιέρα του

09:45 26/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Στον αέρα από χθες το Battle of the couples, καινούργιο ριάλιτι του ALPHA με ζευγάρια διαγωνιζομένων που θέλουν να αποδείξουν ότι είναι δυνατοί κι αγαπημένοι, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο, αλλά και την προβολή βεβαίως βεβαίως…!

Με… τραβηγμένες από τα στόματα των διαγωνιζομένων ατάκες, προκειμένου να «χτιστεί» το ριάλιτι, αλλά καταλήγοντας πολλές φορές σε αστεία προχειροφτιαγμένες σκηνές το Battle of the couples έκανε πρεμιέρα με πολλά… νούμερα καταστάσεων, αλλά χωρίς να εισπράξει πολλά νούμερα τηλεθεάσεων. Βέβαια, για να

λέμε την  αλήθεια σε μία ιδιαίτερα σκληρή και ανταγωνιστική σεζόν και με πολύ δυνατό ανταγωνισμό απέναντί του, πάλι καλά να λένε στον ALPHA που το ριάλιτί τους και μάλιστα τέτοιας… πΓοιότητας, σημείωσε… ό,τι σημείωσε στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα λοιπόν, κατά τη διάρκεια προβολής του  Battle of the couples ο ALPHA εισέπραξε 11% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 14,3% στο δυναμικό κοινό. Να αναφέρουμε δε ότι το υψηλότερο ποσοστό (σε τέταρτο) που έφτασε κατά τη διάρκεια προβολής του ήταν 13,4% στο γενικό σύνολο και 17,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις χαμηλότερες πτήσεις του έφερε 8,9% στο γενικό σύνολο και 13,3% στο δυναμικό κοινό.

Σίγουρα λοιπόν στο σταθμό δεν μπορούν να είναι… τρισευτυχισμένοι από το ξεκίνημα του ριάλιτί τους, ενώ λογικό είναι να ανησυχούν για την πορεία του την επόμενη βδομάδα που ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος, έχοντας να αντιμετωπίσει εκτός από τις «Άγριες Μέλισσες» και τα ριάλιτι «Survivor» και «Master Chef». Έτσι το Battle of the couples θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο Battle μεταξύ των ριάλιτι… γιατί αλλιώς το ριάλιτι που θα ζήσουν στη διοίκηση του σταθμού θα είναι πολύ δύσκολο…!

To άρθρο Battle of the couples: τι νούμερα έκανε το ριάλιτι στην πρεμιέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα