Aξέχασες διακοπές σε Μήλο, Φολέγανδρο, Ίο και Σαντορίνη με το SpeedRunne Jet της SEAJETS

15:51 6/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Καλοκαιρικνές διακοπές σε έναν επίγειο παράδεισο στις Κυκλάδες. Αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός για τους περισσότερους. Με τη SEAJETS, το ταξίδι γίνεται μοναδική εμπειρία, με άνεση και πολυτέλεια.

Ταξιδέψτε με το SpeedRunner Jet το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 800 επιβατών και 130 οχημάτων!

ΚΑΙ ΕΣΥ JET!

Καθημερινά από Πειραιά στις 9:00 προς:

– Μήλο σε 2.35’

– Φολέγανδρο* σε 3.45’

Ίο** σε 4.10’

Σαντορίνη σε 4.50’

* Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο σε 3.45′

* Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή σε 6.05’

** Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το SpeedRunner Jet.

Φολέγανδρος, παράδεισος απλότητας και γαλήνης

Η Φολέγανδρος, ένα από τα λιγότερο γνωστά νησιά των Κυκλάδων, είναι ένας πραγματικός παράδεισος απλότητας και γαλήνης. Έχει αυτό το ειδικό κάτι που σας αναγκάζει να επιστρέψετε ξανά και ξανά, ανακαλύπτοντας κάθε φορά κάτι νέο.

Η χώρα της Φολεγάνδρου, η οποία βρίσκεται στην κορυφή ενός απότομου βράχου με θέα το απέραντο γαλάζιο, είναι εκπληκτική. Τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα λευκά σπίτια με τα μπλε παράθυρα και τα γεμάτα λουλούδια μπαλκόνια της χώρας αποτελούν την εικόνα της απόλυτης κυκλαδίτικης αισθητικής.

Όσον αφορά τις παραλίες, αυτές της Φολέγανδρου είναι αξιοζήλευτες. Ο Καραβοστάσης, η Άγκαλη και η Λιβαδάκι είναι μερικές από τις όμορφες επιλογές, όπου τα καταγάλανα νερά συναντούν τις λευκές αμμώδεις ακτές.

Στους αγαπημένους σας προορισμούς, πιο γρήγορα από ποτέ!

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
www.seajets.com
210 710 7 710
ή επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

To άρθρο Aξέχασες διακοπές σε Μήλο, Φολέγανδρο, Ίο και Σαντορίνη με το SpeedRunne Jet της SEAJETS δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Aξέχασες, Μήλο Φολέγανδρο Ίο, Σαντορίνη, SpeedRunne Jet, SEAJETS,Axechases, milo folegandro io, santorini, SpeedRunne Jet, SEAJETS