Airbnb: 100 απίθανα καταλύματα της κατηγορίας «OMG!» βραβεύτηκαν με 100.000 ευρώ

12:24 8/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Εκατό απίστευτες αρχιτεκτονικές προτάσεις για καταλύματα βραβεύθηκαν με 100.000 δολάρια η κάθε μία από το νέο OMG! του Airbnb.

Οι ευφάνταστοι δημιουργοί προσκλήθηκαν να «χτίσουν τα πιο τρελά μέρη στη Γη» και κάθε μία από τις βραβευμένες προτάσεις θα εμφανιστεί στο AirBnB.

Τέσσερις κριτές – συμπεριλαμβανομένων της εμβληματικής φιγούρας της μόδας Iris Apfel, της δημιουργού του «potato hotel» Kristie Wolfe, του αρχιτέκτονα Koichi Takada και του αντιπροέδρου του Airbnb

Bruce Vaughn – επέλεξαν από τις περιγραφές τις περισσότερο υποσχόμενες και ζήτησαν σχέδια και βίντεο. Από τις πάνω από 10.000 προτάσεις, 1.214 ήταν δενδρόσπιτα, 7.931 χρησιμοποιούσαν ηλιακούς συλλέκτες, 961 είχαν ως πηγή έμπνευσης τη μουσική, 777 ήταν εμπνευσμένες από φρούτα, 509 προέκυπταν από μανιτάρια.

Κάποιες ήταν εξειδικευμένες και προσωπικές αλλά αποδείχθηκε ότι κυρίαρχη μούσα των δημιουργών ήταν η φύση. Για παράδειγμα, ο Ignacio R. από τη Χιλή, ο οποίος πρότεινε ιδέα για ένα «Floating Avocado House», είπε: «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στο οικογενειακό μας αγρόκτημα – οι ευτυχέστερες αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας προέρχονται από εκεί. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω αυτό το όνειρο, αυτή την ισχυρή εσωτερική παρόρμηση να τις μοιραστώ με περισσότερο κόσμο»

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη designboom magazine (@designboom)

To άρθρο Airbnb: 100 απίθανα καταλύματα της κατηγορίας «OMG!» βραβεύτηκαν με 100.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα