ATP Cup: Αποσύρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πρεμιέρα

10:33 1/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα αγωνιστεί τελικά στην πρεμιέρα της Ελλάδας στο ATP Cup που γίνεται στο Σίδνεϊ – Ήττα για τον Μιχάλη Περβολαράκη και 1-0 η Πολωνία επί της Ελλάδας.

Η Μιχάλης Περβολαράκης (Νο 399 στον κόσμο), δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο του Καμίλ Μάιχζακ (Νο 117 στην παγκόσμια κατάταξη) χάνοντας με 6-4 και 6-1, και έτσι η Πολωνία έκανε το 1-0 απέναντι στην Ελλάδα.

dir="ltr" lang="en">Unstoppable

Kamil Majchrzak rips a forehand to extend his lead to 4-3 in the second set against Pervolarakis.#ATPCup pic.twitter.com/h51nyy8gvG

— ATPCup (@ATPCup) January 1, 2022

Κανονικά, στο συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος είχε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χούρκατς (No.9), αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Το Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη παρέμεινε στον πάγκο της Εθνικής και τη θέση του πήρε ο Αριστοτέλης Θάνος.

Due to an elbow injury, Stefanos Tsitsipas has been replaced by Aristotelis Thanos for #TeamGreece in their second match against #TeamPoland.#ATPCup pic.twitter.com/qkTgknQjKE

— ATPCup (@ATPCup) January 1, 2022

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ATP Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αγκώνα κι έτσι απέσυρε τη σημερινή του συμμετοχή.

Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος τενίστας χειρουργήθηκε στον αγκώνα τον Νοέμβριο και όλα έδειχναν ότι θα ήταν έτοιμος στην έναρξη της νέας σεζόν.

Μένει να φανεί αν η απόφασή του να αποσυρθεί αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι ή αν θα απουσιάσει από όλο το τουρνουά για την εθνική ομάδα. Φυσικά, αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο εάν… κινδυνεύει η συμμετοχή του στο Australian Open.

To άρθρο ATP Cup: Αποσύρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πρεμιέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
ATP Cup, Αποσύρθηκε, Στέφανος Τσιτσιπάς,ATP Cup, aposyrthike, stefanos tsitsipas