27χρονη παρουσιάστρια του ESPN προέβλεψε το 4-0 των Μπόστον Σέλτικς και το πανηγύρισε με γόβες στο τραπέζι

11:18 27/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Μαλίκα Άντριους του ESPN έκανε μία “τρελή” πρόβλεψη μετά το πρώτο παιχνίδι των Μπόστον Σέλτικς με τους Μπρούκλιν Νετς, αλλά δικαιώθηκε απόλυτα και το πανηγύρισε με επικό τρόπο στο στούντιο της εκπομπής της.

Η 27χρονη ρεπόρτερ είναι η νέα σούπερ σταρ του κορυφαίου αθλητικού αμερικανικού δικτύου, αφού αντικατέστησε ξαφνικά την Ρέιτσελ Νίκολς ως

κεντρική παρουσιάστρια (μετά από κάποια αρνητικά σχόλια της τελευταίας για αφροαμερικανή συνάδελφό της) “κρατώντας” υψηλά τα νούμερα της τηλεθέασης στην εκπομπή για το NBA.

Μετά την πρόβλεψή της όμως, για το 4-0 των Μπόστον Σέλτικς επί των Μπρούκλιν Νετς, παρομοιάζοντάς το με το περσινό Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ, λοιδορήθηκε ακόμη και από συναδέλφους της στα Media, με αποτέλεσμα μία επική αντίδραση μετά την επιβεβαίωση της πρόβλεψής της. Με τα πόδια στο τραπέζι την ώρα της εκπομπής και τινάζοντας τη… σκόνη από τους ώμους της, πανηγύρισε την επιτυχία της.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Malika Andrews (@malika_andrews)

To άρθρο 27χρονη παρουσιάστρια του ESPN προέβλεψε το 4-0 των Μπόστον Σέλτικς και το πανηγύρισε με γόβες στο τραπέζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα